Στο πλευρό του Δημήτρη Σταρόβα η Άννα Σταθάκη – Ποια η κατάσταση της υγείας του (vid)

Latest

Στο Τζάνειο νοσοκομείο νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου ο Δημήτρης Σταρόβας, μετά από ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο Δημήτρης Σταρόβας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο περίπου στις 12 μ.μ. και αμέσως σήμανε συναγερμός στους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Όλα δείχνουν ότι η κατάσταση του 61χρονου καλλιτέχνη δεν είναι ανησυχητική καθώς έχει τις αισθήσεις του και συνομιλεί με όσους βρίσκονται στο νοσοκομείο. Μάλιστα του χορηγείται και η απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή για να διαφύγει τον όποιο κίνδυνος μπορεί να δημιουργήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε η ύπαρξη θρόμβου και οι γιατροί του χορήγησαν αντιθρομβωτικη αγωγή.

Στο T-live μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον Δημήτρη Σταρόβα. «Είμαι σε σοκ, έπεσα από τα σύννεφα γιατί από εσάς έμαθα ότι ο Σταρόβας είναι στο Τζάνειο με εγκεφαλικό. Πραγματικά η ψυχή μου πονάει, μιλούσαμε προχθές. Ο Σταρόβας είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου, καλού ανθρώπου με τρομερή διάθεση για ζωή, την οποία εκφράζει με το χιούμορ του. Πραγματικά έμεινα εμβρόντητος. Όταν μιλήσαμε, ήταν μία χαρά. Δυστυχώς αυτό έρχεται απρόσμενα».

Πάνω του το… πάθος

πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Πρόγνωση καιρού: Αφρικανική σκόνη και ισχυροί ανέμοι την Πέμπτη

Η Ιωάννα Μαλέσκου μιλά για τον Μικρούτσικο: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τα λόγια μας»