Δεν το κρύβει ο Απόστολος Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»

Latest

Καλεσμένος στην σημερινή εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μίλησε εφ’ όλης της ύλης με τη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χρόνο που περνάει, στην πολιτική του θητεία, αλλά και τις επιλογές που μετάνιωσε.

«Στους άνδρες είναι άλλα αυτά που θέλουν να περνάνε προς τα έξω, όχι τόσο η εμφάνιση. Θέλουν να περνάει ο χαρακτήρας τους, ότι τα καταφέρνουν στη δουλειά, το status. Στερεότυπο ναι ή όχι, αυτό συμβαίνει με τον άνδρα.

Διαβάστε επίσης: Χοντρό «κράξιμο» σε Αλμέϊδα και Μελισσανίδη απο τον κόσμο της ΑΕΚ: «Αποτυχημένη χρονιά, ντροπή σας»!

Δεν τον ενδιαφέρει η εμφάνιση, τον ενδιαφέρει το status, η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας, αν έχει “ίσκιο” που έλεγαν οι παππούδες. Αυτό είναι που τον κάνει να χαίρεται και να λέει στον εαυτό του “Οκ, καλά πάμε”», δήλωσε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Σε διαφορετικό σημείο της κουβέντας ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε στον συνονόματο παππού του, για τον οποίο δήλωσε: «Ήταν ο άνθρωπος που αναλάμβανε όλες τις ευθύνες. Δεν βγήκα δήμαρχος στη Στυλίδα, επειδή κάποιοι έλεγαν ότι έπαιζα στην τηλεόραση. Βεβαίως ισχύει κι αυτό, αλλά δεν βγήκα γι’ αυτό, αλλά γιατί ήμουν εγγονός του Αποστόλη Γκλέτσου.

Πήγα εκεί αριστερός από το ΚΚΕ, οι τρεις δήμοι δεξιοί, με λίγο ΠΑΣΟΚ, αλλά ήμουν ο εγγονός του Αποστόλη Γκλέτσου και με εμπιστεύτηκαν. Δεν έχασα ποτέ. Για να φύγω δύο τετραετίες με 68% νομίζω ότι όλα πήγαν καλά. Και για να πάρω δύο φορές την Περιφέρεια νομίζω κάτι λέει αυτό».

Ο Απόστολος Γκλέτσος για τις δουλειές που μετάνιωσε

Ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε στη συνέχεια: «Δεν με χρησιμοποίησαν ποτέ με κακή πίστη και ποτέ κανένας δεν με άφησε ξεκρέμαστο, δεν μου έδωσαν έναν ρόλο και με πέταξαν, με δίδαξαν όλοι, όπως φυσικά και οι δύο μεγάλοι μου δάσκαλοι, που είναι ο Σταμάτης Φασουλής και ο Μανούσος Μανουσάκης.

Τους χρωστάω όλη μου την καριέρα, και την πολιτική, γιατί με βοήθησαν κι εκεί. Όπως με χρησιμοποίησε στη δουλειά του δεν με εξέθεσε, με δίδαξε πώς θα μιλήσω».

Πάνω του το… πάθος

«Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα σχεδόν. Μετάνιωσα μόνο για κάποια πράγματα που μου πρότειναν και δεν τα έκανα στο θέατρο. Είπα “όχι” ξεκάθαρα για τα χρήματα. Δεν πήγα στην Επίδαυρο και έκανα σίριαλ, γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα. Δεν ήταν μόνο για εμένα», κατέληξε όσον αφορά αυτό το κεφάλαιο ο Απόστολος Γκλέτσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

«Έτρωγα 5 αμύγδαλα την ημέρα» – H Κριστίνα Άπλγκεϊτ μιλάει πρώτη φορά για τη διατροφική της διαταραχή

Η δύσκολη πορεία του Νίκου Πολυδερόπουλου: Η χρεοκοπία και η ανάκαμψη