Ιωάννα Μαλέσκου – Κωνσταντίνος Δανιάς: Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους – φωτογραφίες

 

Με έναν ξεχωριστό τρόπο θέλησε να υποδεχτεί τον Μάιο η Ιωάννα Μαλέσκου.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια που από μέρα σε μέρα πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά, δημοσίευσε για πρώτη φορά στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από τον μυστικό τους γάμο.

Το ζευγάρι, που διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, πριν μερικές εβδομάδες παντρεύτηκε κάτω κάτω από άκρα μυστικότητα με πολιτικό γάμο. Η τελετή έγινε στο Δημαρχείο Ραφήνας χωρίς να το μάθει κανείς.

Οι δυο τους ήθελαν να κρατήσουν αυτή τη στιγμή μόνο για εκείνους και τα κατάφεραν. Μάρτυρες στον πολιτικό τους γάμο, όπως αποκάλυψε σήμερα μέσα από τα stories της, ήταν οι καλοί της φίλοι και πρώην συνεργάτες της, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και Αλέξης Μπαρτσώκας.

Σήμερα όμως, με αφορμή την είσοδο του τελευταίου μήνα της Άνοιξης, η Ιωάννα Μαλέσκου μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μερικές φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της, γράφοντας, «Ανθισμένες καρδιές», όπως η φύση που υποδέχεται την Άνοιξη ! Ευλογία ! Καλό μήνα, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας».

Να σας θυμίσουμε πως η παρουσιάστρια έχει μπει στον μήνα της κι έτσι από μέρα σε μέρα αναμένεται να φέρει στον κόσμο την κόρη της. Η ίδια και ο σύζυγός της ανυπομονούν να την κρατήσουν στην αγκαλιά τους!

Σοφία Αλιμπέρτη: “Όταν άγγιξα τα όρια της παράνοιας…”

Ένας άνδρας ζητάει από τη γυναίκα του να του αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό. Η απάντησή της, τον καθήλωσε!