Σοφία Αλιμπέρτη: “Όταν άγγιξα τα όρια της παράνοιας…”

Η Σοφία Αλιμπέρτη μίλησε πριν λίγες μέρες στο περιοδικό ΟΚ! και στον Μιχάλη Ροδόπουλο και ήταν άκρως αποκαλυπτική 14 χρόνια μετά την τηλεοπτική της επιστροφή. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε επίσης και στον φύλακα άγγελό της, τον Αρχάγελλο Μιχαήλ, στον οποίο την είχε τάξει η μητέρα της και τη βοήθησε όταν, όπως είπε, άγγιξε τα όρια της παράνοιας.

Η Σοφία Αλιμπέρτη για τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει». Αυτό είναι ένα μότο που έχω από παιδάκι. Και όλα αυτά τα αναπάντεχα, τα απρόσμενα που συμβαίνουν γύρω μας μάς δημιουργούν μια παραπάνω ανασφάλεια και αισθάνεσαι ότι δεν εξαρτάται από σένα. […] Δεν είμαι θρησκόληπτη, είμαι θρησκευόμενη. Υπάρχει τεράστια διαφορά. Δεν εμπιστεύομαι αυτά που λένε οι παπάδες αλλά αυτά που έχει πει ο Ιησούς.

[…] Η θρησκεία σου δεν σε προσβάλλει πουθενά. Οι παπάδες τα έχουν εφεύρει. Γιατί πώς αλλιώς θα ελέγξεις τον όχλο; Με έναν τρόπο τον ελέγχουν «στους αιώνες των αιώνων αμήν». Με τον φόβο. Μόνο με τον φόβο ελέγχεις τα πάθη.Σοφία Αλιμπέρτη

Μετά τη συνέντευξή σου στη Φαίη Σκορδά, έχεις γίνει viral για τον λάθος λόγο, το πάρκινγκ.

Ναι, πλάκα είχε.

Το σαρκάζεις τώρα.

Ναι, αλλά δεν λέω αυτό η γυναίκα. Σου λέω με απόλυτη βεβαιότητα, οτιδήποτε έχω ζητήσει ολόψυχα από τον άγγελό μου, με την καρδιά ανοιχτή και καθαρή, μου το έχει πραγματοποιήσει. Και όταν περνούσα δύσκολα, πραγματικά δύσκολα, ήταν ο μοναδικός που είχα να του απευθυνθώ. Και έπαιρνα κουράγιο, όταν είχα αγγίξει τα όρια της παράνοιας. Γιατί τότε, χρόνια πριν, δεν ήταν και της μόδας να μιλάς για αυτά. Δεν μπορούσες. Κινδύνευες να μη σε καταλάβει κανείς. Τώρα έχει πλέον απενοχοποιηθεί.

«Κάρφωσε» εμμέσως τη Σοφία Αλιμπέρτη η Μπέττυ Μαγγίρα: «Θα μπορούσε να είναι πιο έξυπνο…»

Η Σοφία Αλιμπέρτη βρίσκεται εκ νέου στην τηλεόραση και η Μπέττυ Μαγγίρα, από την πλευρά της, δεν μπορούσε να το σχολιάσει, αφήνοντας τις «μπηχτές» της.

Στον αέρα του ΑΝΤ1 κυκλοφορεί ήδη το τρέιλερ για τη νέα εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη, «Ζήσε αλλιώς» και η Μπέττυ Μαγγίρα το σχολίασε μαζί με την τηλεοπτική της παρέα στο πλατό του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN.

Το σχόλιο της Μαγγίρα για την επιστροφή

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αλήθεια είναι ότι το τρέιλερ είναι πάρα πολύ απλό. Θα μπορούσαν να σκεφτούν κάτι πιο έξυπνο. Δεν χρειάζεται πάντα να είναι ακριβά τα τρέιλερ για να είναι καλά.

Σίγουρα αν δώσεις λεφτά, το τρέιλερ θα είναι πολύ καλύτερο αλλά μπορεί να υπάρξουν και πιο ευρηματικές, πιο έξυπνες, απλές ιδέες. Θα μπορούσε να γυριστεί σε ένα πλατό ρε παιδί μου, σε ένα λευκό φόντο».

«Ξέρεις τι θα ήθελα από τα κανάλια; Είναι σαν να μην έχουνε έμπνευση. Δεν μπορούσαν να σκεφτούν κάτι πιο ευφάνταστο;» συμπλήρωσε, στη συνέχεια, η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν έχει ενσυναίσθηση πως ζουν οι μέσες Ελληνίδες» – Σάλος με την Χριστίνα Μπόμπα

Ιωάννα Μαλέσκου – Κωνσταντίνος Δανιάς: Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους – φωτογραφίες