Ήλιος spoiler: Ο Τζαφάρ ο άνθρωπος κλειδί για την εξαφάνιση της μητέρας της Αζίζα – Στο χειρουργείο η Ελένη

ηλιος

Τα βλέμματα θα στραφούν για μια ακόμη φορά στην εξαφάνιση της μητέρας της Αζίζα, με τις έρευνες του Δημήτρη και της Αλίκης να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Μάλιστα, σύντομα θα αντιληφθούν πως ο άνθρωπος κλειδί για την συγκεκριμένη υπόθεση είναι ο Τζαφάρ που εξακολουθεί να ενοχλεί την Αλίκη και την μικρή Αζίζα.

Ο Δημήτρης πιστεύει πως είναι μπλεγμένος στο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών και σκοπεύει να βρει αποδεικτικά στοιχεία, τη στιγμή που η Αζίζα λέει πως φοβάται για την μαμά της.

Ένα πτώμα που εντοπίστηκε όμως στην θάλασσα αλλάζει τα δεδομένα και φέρνει ανατροπές.

Τέλος, η Ελένη είναι έτοιμη να μπει στο χειρουργείο αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να σώσει την ζωή του πατέρα της, μη δεχόμενη τα όσα της λένε οι φίλοι της.

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, ο Ήλιος (26/1, 17:30)

Ο Μιχάλης παραδέχεται στην Νέλλη πως κάποτε ήταν μέλος μιας συμμορίας με έντονη παραβατική συμπεριφορά. Η Γαλανού εμφανίζεται στο τμήμα και καταθέτει όλη την αλήθεια για την εξαφάνιση του Αργύρη και τη σχέση που είχε με τον Μαρκάτο.

Η Αλίκη κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τη μικρή Αζίζα, όμως όλα τα στοιχεία που βρίσκει ο Δημήτρης δείχνουν πως η μητέρα της είναι πιθανότατα νεκρή.

Η Λήδα απογοητεύεται από τον Νικήτα που συνεχίζει να της λέει ψέματα για τον αδερφό του και τον λόγο που δεν της μίλησε ποτέ γι΄ αυτόν.

Ο Μιχάλης έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια, όταν βλέπει μπροστά του τον Σπύρο, τον άντρα που είχε χτυπήσει η συμμορία στην οποία συμμετείχε χρόνια πριν.

Σασμός Spoiler

Σασμός spoiler: Εκρηκτική συνάντηση Αργυρώς – Αστέρη στις φυλακές

τηλεθεαση

Τηλεθέαση: Κυρίαρχος ο Σασμός απίστευτη πτώση για Masterchef …. Τι έκαναν Survivor και Γη της Ελιάς