Ήλιος spoiler: Ο Αχιλλέας σταματάει την Αθηνά , είναι πεπεισμένη πλέον πως ο Στέφανος ήταν αυτός που πήρε το παιδί από το αμάξι και τον καλεί στην αστυνομία για κατάθεση.

Η Αθηνά πεπεισμένη πλέον πως ο Στέφανος ήταν αυτός που πήρε το παιδί από το αμάξι τον καλεί στην αστυνομία για κατάθεση. Η Άρτεμις προσπαθεί να πείσει την Λήδα να μη προχωρήσει σε καταγγελία παραδεχόμενη το λάθος της. Ο Παύλος και η Αλίκη έρχονται όλο και πιο κοντά και βγαίνουν μαζί ώστε να γιορτάσουν την επανασύνδεση της Αζίζα με την οικογένεια της.

Ήλιος Ο Αχιλλέας σταματάει την Αθηνά! Τι συνέβη;

Όμως όλα αλλάζουν όταν μία απρόσμενη επίσκεψη από το παρελθόν αναστατώνει τον Παύλο. Η εμφάνιση της συζύγου του ανατρέπει τα πάντα! Την ίδια ώρα ο κατά συρροή δολοφόνος που σκοτώνει νοσοκόμες ξαναχτυπά και η αστυνομία εντοπίζει νέο πτώμα γυναίκας κοντά στη φάρμα.

Ανακαλύπτουν ένα σημαντικό στοιχείο στον τόπο του εγκλήματος που του οδηγεί στους υπαλλήλους της φάρμας με τον Χρήστο να στρέφει τις υποψίες του στον Αντρέα.

Η εμμονή της Αθηνάς με τον Στέφανο την έχει κάνει να χάσει τη λογική της. Ο Αχιλλέας της προτείνει να ξεκινήσει αγωγή με φάρμακα.

Η Αθηνά βρίσκεται σε απόγνωση αποφασίζει να πάρει το παιδί και να φύγει. Ο Αχιλλέας τη σταματάει τελευταία στιγμή και πλέον είναι σίγουρος ότι η Αθηνά αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα.

Η ίδια ωστόσο συνεχίζει να επιμένει στις απόψεις της και ζητάει κρυφά από τον αγαπημένο της τη βοήθεια της Αλίκης να την κρύψει κάπου μαζί με το παιδί ώστε να χάσει ο Στέφανος τα ίχνη τους.

Την ίδια στιγμή η γυναίκα του Παύλου φαίνεται μετανιωμένη που έφυγε μακριά του. Οι έρευνες για τους φόνους νοσοκόμων συνεχίζονται επικεντρωμένες στους εργαζόμενους. Όλα αυτά την ώρα που ο Στέφανος παραμονεύει και προχωράει το σχέδιό του να παγιδέψει την Αθηνά.

Βέφα Αλεξιάδου: Τι θα έκανε, αν η παρουσιάστρια του Mega Ελένη Μενεγάκη την προσκαλούσε στην εκπομπή της;

Ιωάννα Τούνη-Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η βόλτα τους στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο – video