Ήλιος spoiler: Συγκλονιστική ανατροπή με το μέλλον του Αχιλλέα

Η Αλίκη γίνεται αιτία να συλληφθεί η Λεϊλά. Η Αζίζα χάνει την εμπιστοσύνη της σε εκείνη ενώ ο Παύλος αναλαμβάνει την υπεράσπιση της άτυχης μητέρας. Έτσι έρχεται σε σύγκρουση με την Αλίκη.

 

Ο Παύλος προβληματίζεται μετά τις πληροφορίες που μαθαίνει για τη Λέίλά και αρχίζει να αμφιβαλλει για όσα του είπε η ίδια. Ο Αχιλλέας επιστρέφει στον Χρήστο σφραγισμένο το φάκελο με αποτελέσματα της εξέτασης DNA του Μάνου , κρύβοντάς του ότι ο ίδιος τα έχει δει.

Ο Χρήστος είναι πολύ κοντά στο να πιάσει σπείρα που διέρρηξε το σπίτι του. ‘Ενα μήνυμα που παίρνει, όμως, τον κάνει να διστάζει ανησυχώντας για την ασφάλεια της Σοφίας.

Ο Νικήτας μετά τηντυχαία συνάντησή του με τον Κωνσταντίνο αποφασίζει να μην πει τίποτα στη Λήδα και να τον συναντήσει μόνος του, δείχνοντας του το βιβλία της Μαρίας με την αφιέρωσή του.

Ο Ιάσωνας καταλαβαίνει ότι η Μυρτώ επισκέφτηκε την Ελένη και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Η Εύα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μάνο και, νομίζοντας ότι είναι ο Στέφανος, κάνει κάτι που θα την οδηγήσει στην Αστυνομία.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η εντελώς γυμνή φωτογραφιση που προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά

Βαλάντης – Πόπη Μαλλιωτάκη: Η πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι -φωτογραφια