Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε φινάλε στο podcast της με στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου

Κλείνοντας την πρώτη σεζόν του Archetypes, η Μέγκαν Μαρκλ αποχαιρέτισε τους ακροατές με ένα στίχο από ποίημα του Ντίνου Χριστιανόπουλου.

«Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε; Όμως ξεχάσατε πώς ήμουν σπόρος». Πρόκειται για έναν στίχο του Έλληνα ποιητή Ντίνου Χριστιανόπουλου, που η Δούκισσα της Σάσεξ χρησιμοποίησε για να κάνει ένα αιχμηρό σχόλιο στο φινάλε του podcast της για το Spotify, μεταδίδει η Lifo.gr.

«Πολύ καιρό πριν, άκουσα μια φράση, που θα μοιραστώ μαζί σας σήμερα», ανέφερε η Μέγκαν Μαρκλ, εξηγώντας την φράση που επέλεξε.

«Επειδή μιλάμε για ταμπέλες και κουτάκια, στα οποία ίσως προσπαθήσουν να σας στριμώξουν όπως και ρόλους ή στερεότυπα που σας αποδίδονται και δεν ταιριάζουν απόλυτα στο άτομο που είστε, αυτή είναι η φράση με την οποία ήθελα να σας αφήσω», είπε για τον στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου. Και πρόσθεσε: «Συνέχισε να εξελίσσεσαι φίλε μου και θα σε δω στην απέναντι πλευρά. Όπως πάντα, είμαι η Μέγκαν».

Με τίτλο «Man-ifesting a Cultural Shift», το τελευταίο podcast της Μέγκαν Μαρκλ ήταν παραδόξως το πρώτο που συμπεριέλαβε άνδρες και συζήτησαν τα στερεότυπα που εδώ και καιρό ταλαιπωρούν τις γυναίκες.

Προσκαλώντας ανδρικές φωνές στο podcast κατόπιν επιθυμίας του πρίγκιπα Χάρι, βαριά ονόματα του Χόλιγουντ όπως Τρέβορ Νόα, Τζαντ Άπαταου και Άντι Κοέν συζήτησαν με τη Δούκισσα του Σάσεξ «τις ταμπέλες που κρατούν τις γυναίκες πίσω και πώς οι άνδρες στα μέσα ενημέρωσης μπορούν να επηρεάσουν την ευρύτερη πολιτιστική συζήτηση», σύμφωνα με το περιοδικό People.

Όσο για το μέλλον του podcast Archetypes, οι φανς ελπίζουν διακαώς για μια δεύτερη σεζόν που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, αν και η Μέγκαν Μαρκλ ανέφερε ότι η πλατφόρμα ήταν θετική.

Viral video: Ηλικιωμένο ζευγάρι παντρεύτηκε σε διάδρομο με μαγιονέζες

Σασμός spoiler 2ος κύκλος: Ο Λευτέρης ανοίγει την καρδιά του στην Θοδώρα και τιμωρεί τον Πάνο!