Σασμός spoiler 2ος κύκλος: Ο Λευτέρης ανοίγει την καρδιά του στην Θοδώρα και τιμωρεί τον Πάνο!

Ο Λευτέρης βλέπει πως η σχέση του με την νεαρή κοπέλα προχωρά και θέλει σιγά σιγά με τον τρόπο του να ανοίγεται προς αυτήν καθώς το παρελθόν του και η αληθινή του ταυτότητα αν βγουν αμέσως στο φως μπορεί να αναγκάσουν την Θοδώρα να του γυρίσει μια για πάντα την πλάτη. Ενώ απο την άλλη, Τεταμένες οι σχέσεις ανάμεσα στον Λευτέρη και τον Πάνο και η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει.

Ο Ορφανός κατάλαβε από την πρώτη στιγμή ότι ο Πάνος δεν τον συμπάθησε αφού αποτελεί απειλή για τη θέση του δίπλα στον Ευθύμη. Ο Πάνος είναι ένας επικίνδυνος άντρας που δεν θα διστάσει να κάνει τα πάντα για να διατηρήσει την θέση του στη νύχτα. Σύντομα θα αρχίσει να ψάχνει το παρελθόν του Λευτέρη, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα, αφού ο Ορφανός δεν είναι αυτός που λέει στον Ευθύμη. Παρόλα αυτά, ο Λευτέρης δε θα αφήσει τον Πάνο να μάθει την αλήθεια κι έτσι θα τον τιμωρήσει με τον πιο σκληρό τρόπο.

Μετά από αυτήν την πράξη, ο Πάνος θα αλλάξει γνώμη για τον Λευτέρη και θα τον αφήσει ήσυχο πιστεύοντας πως είναι φερέγγυος. Τι θα συμβεί, όμως, όταν λάμψει η αλήθεια; Τέλος , ο Λευτέρης Ορφανός, θα μιλήσει στην Θοδώρα για την οικογένεια του και πιο συγκεκριμένα για την μητέρα του η οποία βρίσκεται μόνη σε ίδρυμα. Για πρώτη φορά θα δούμε τον Λευτέρη να μιλάει για την μητέρα του σε κάποιον και αυτός δεν είναι άλλος από την αγαπημένη του Θοδώρα.

Πως θα αντιδράσει η νεαρή Αγγελάκη ακούγοντάς τον;

Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε φινάλε στο podcast της με στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου

Άγρια Γη spoiler: Η απάτη του Βλάσση αποκαλύπτεται