«Δεν πρέπει να κάνει αυτό το λάθος»: Ανατροπή και αγωνία με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Latest

Πραγματικά, ένας ειδικός στον τομέα της υγείας μίλησε στην εφημερίδα Daily Star και ανέφερε ότι η Κέιτ Μίντλετον πρέπει να διατηρήσει μια ήρεμη κατάσταση. Επιπλέον, επεσήμανε ότι δεν θα πρέπει να επιστρέψει σε πλήρη φόρμα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις πολύ σύντομα.

Φωτογραφία shutterstock.com

Επιπλέον, υπάρχουν γιατροί που επισημαίνουν ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις, η ανάρρωση μπορεί να διαρκέσει έως και εννέα μήνες. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, η Κέιτ Μίντλετον θα πρέπει να περιμένει για αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

«Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά ακόμα και μετά το Πάσχα», είχε επισημάνει σε ανακοίνωσή του το Παλάτι.

Κέιτ Μίντλετον: Τι λένε οι ιατροί

Ο Shashank Gurjar, ειδικευμένος σε χειρουργεία της κοιλιακής χώρας, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello, εξήγησε, ότι τα προβλήματα είναι πιο περίπλοκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Shashank Gurjar σημείωσε, ότι τα ράμματα στην κοιλιακή χώρα είναι σχεδιασμένα να διαρκούν για αρκετούς μήνες.Φωτογραφία shutterstock.com

«Έτσι οι ασθενείς εξακολουθούν να αισθάνονται κάποια αίσθηση τραβήγματος στην κοιλιά για έξι έως εννέα μήνες μετά. Όταν επιστρέψει σπίτι της, χρειάζεται να βασίζεται στα μέλη της οικογένειάς της και σε οποιονδήποτε άλλον είναι κοντά της για να τη βοηθήσει», ανέφερε ειδικότερα.

Το πρόβλημα υγείας της Κέιτ Μίντλετον προστέθηκε σε μια περίοδο αυξημένων αναταραχών στο Παλάτι. Αυτό συνέβη επειδή ο βασιλιάς Κάρολος πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργείο για τον προστάτη του.

Ανεκδοτάρα με πιτσιρικά: Μπαμπά τι είναι κράτος; …!Τρελό γέλιο

Ανεκδοτάρα με τρεις φίλους: Ο παράδεισος και η μοιχεία …! Τρελό Γέλιο