Τρίτη μέρα στο νοσοκομείο για την Κέιτ Μίντλετον: Οι γονείς και τα αδέλφια της θα βοηθήσουν με τα παιδιά

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, πέρασε το δεύτερο βράδυ της στο νοσοκομείο έπειτα από σοβαρή επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, καθώς ο Ουίλιαμ, οι γονείς και τα αδέλφια της άδειασαν το πρόγραμμά τους για να βρεθούν στο πλευρό της και για να υποστηρίξουν την ανάρρωσή της. Όλοι μαζί θα φροντίσουν τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις.

Σύμφωνα με πηγές από το Παλάτι, η Κέιτ είναι «καλά» καθώς αναρρώνει ύστερα από το χειρουργείο στην κλινική του Λονδίνου στο Marylebone, όπως αποκαλύφθηκε την ίδια ημέρα που ο βασιλιάς Κάρολος ανακοίνωσε ότι θα απουσιάζει για θεραπεία για έναν διευρυμένο προστάτη.

Με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να παίρνει επίσης άδεια για να φροντίσει τη σύζυγο και τα παιδιά του, οι λεγόμενοι «μεγάλοι τρεις» βασιλικοί θα απουσιάζουν από τα καθήκοντά τους τις επόμενες εβδομάδες με τους ειδικούς να λένε ότι με τον Χάρι και τη Μέγκαν στις ΗΠΑ και τον Άντριου να λείπει λόγω του σκανδάλου, υπάρχει μόνο η πριγκίπισσα Άννα και ο αδελφός της Πρίγκιπας Εδουάρδος για να καλύψουν το κενό.

Η Κέιτ Μίντλετον δεν αναμένεται να επιστρέψει στις δημόσιες εκδηλώσεις παρά μόνο μετά το Πάσχα και ο σύζυγός της θα είναι δίπλα στη γυναίκα και τα παιδιά του καθ’ όλη τη διάρκεια.

Οποιεσδήποτε βασιλικές περιοδείες είχαν ο Ουίλιαμ και η Κέιτ στο ημερολόγιο για τους επόμενους μήνες επίσης δεν θα πραγματοποιούνται πλέον εν μέσω εικασιών ότι θα επισκεφθούν την Ιταλία μαζί τον Μάρτιο.

Οι γονείς της Κέιτ, Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον, και τα αδέλφια της Πίπα Μάθιους και ο Τζέιμς Μίντλετον, ήδη μαζεύονται και βοηθούν στο σπίτι της στο Γουίνδσορ, το οποίο βρίσκεται κοντά στα σπίτια τους.

Πηγή: enikos.gr

Latest

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Χώρισα και έμεινα μόνη με ένα παιδί 2 ετών στα χέρια. Πήρα την ευθύνη κι έφυγα για Αθήνα»

Σόκιν ανέκδοτο με παντρεμένο ζευγάρι: 20 χρόνια…