Η Γη της Ελιάς spoiler: Θα σκοτώσει ο Ιάκωβος τον Δημήτρη;

Η Μαρία θα βάλει τα δυνατά της να ανακαλύψει τί κρύβεται πίσω από την μυστηριώδη Κατερίνα, με αποτέλεσμα τα νέα να φτάνουν γρήγορα στον Ιάκωβο Βρεττάκο. Οι τρεις τους (Αθηνά, Μαρία και Ιάκωβος) θα συνειδητοποιήσουν πως η γυναίκα αυτή, όχι απλά δεν ήταν η μητέρα του Δημήτρη, αλλά ήταν -μάλιστα- “βαλτή” από τον Δημήτρη!

Κι όμως, ο Ιάκωβος δε θα αργήσει να ανακαλύψει πως ο Δημήτρης κρύβεται πίσω από την απάτη με την δήθεν μητέρα του. Η Αθηνά θα τρέξει στην Μαρία μετά από αυτό το φρικτό περιστατικό, με τις δύο γυναίκες να μπαίνουν σε σκέψεις.

Η Γη της Ελιάς

Ο Ιάκωβος έξαλλος για τα λεφτά που έχασε στην γη της ελιάς, καταλαβαίνει πως ήρθε στιγμή να βγει ο Δημήτρης από τη μέση.

Έτσι, αρπάζει το όπλο του και τρέχει να τον συναντήσει. Ο Δημήτρης μένει άναυδος!

Ο Ιάκωβος υψώνει το όπλο του στο κεφάλι του Δημήτρη και του ανακοινώνει πως θα τον σκοτώσει εν ψυχρώ, εάν δε του επιστρέψει τα χρήματα που του χρωστάει. Ο Δημήτρης παγώνει. Το σχέδιό του αποκαλύφθηκε την πιο κρίσιμη περίοδο της ζωής του.

Ποια θα είναι η αντίδρασή του; Θα επιστρέψει τα χρήματα στον Ιάκωβο Βρεττάκο ή θα περάσει στην αντεπίθεση, δημιουργώντας κι άλλα προβλήματα στην οικογένεια; Το χέρι του Ιάκωβου τρέμει κι είναι έτοιμος να σκοτώσει τον άνθρωπο αυτόν, με μία μόνο σφαίρα! Θα καταφέρει να συγκρατήσει την οργή του;

Φαίη Σκορδά: Παντρεύεται ο Λιάγκας 35χρονη καλλονή (ΦΩΤΟ)

Η…κόρη του βενζινά που έχει τρελάνει ΚΟΣΜΟ στα Τρίκαλα! – φωτο