Η γή της ελιάς spoiler 2ος Κύκλος: Του κάνει στριπτήζ σαν Ραϊνα

Ο νεαρός Κίμωνας φαίνεται πως ήρθε στην Αερόπολη για να μείνει. Η Δήμητρα, απογοητευμένη από τη στάση του Στάθη, αποφασίζει να προχωρήσει στη ζωή της, παραμένοντας ωστόσο αφοσιωμένη στη δουλειά της, ο Κίμωνας θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει κι αυτός την Ράινα. Ο γιος του πιο ισχυρού εγκληματία της Μάνης, θα ερωτευτεί παράφορα την αστυνόμο, βάζοντας σε κίνδυνο τις δουλειές του πατέρα του.

Ο Κίμωνας ενημερώνεται για τη δράση της, αλλά και για την ιστορία της Ράινα, που συγκλόνισε τους κατοίκους. Μόλις οι δυο τους έρχονται κοντά, της ζητά μία μεγάλη χάρη: Να μεταμορφωθεί σε Ράινα, για ένα βράδυ! Η Δήμητρα του κάνει την χάρη και τον καλεί σπίτι της. Φορά την περούκα και του χορεύει αισθησιακά, ενθυμούμενη τον καιρό που ενσάρκωνε αυτή την ηρωίδα με μεγάλη επιτυχία. Ο Κίμωνας δε μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Οι δυο τους περνούν μία καυτή νύχτα πάθους. Ο έρωτας φουντώνει και η Δήμητρα αισθάνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Βέβαια, αυτό δε θα κρατήσει για πολύ. Ο Δημοσθένης θα κάνει τα πάντα για να χωρίσει το συγκεκριμένο ζευγάρι…
 Η Γη Της Ελιάς

Η γή της ελιάς spoiler 2ος Κύκλος: Το σοκ που θα πάθει η Μυρτάλη θα την ταρακουνήσει!

Μαύρο ρόδο spoiler: Η ερωτική εξομολόγηση και το πένθος