Μαύρο ρόδο spoiler: Η ερωτική εξομολόγηση και το πένθος

Ο Πέτρος επισκέπτεται την Αυξεντία στο νοσοκομείο και μένει μέρα νύχτα δίπλα στην Ελισάβετ. Βρίσκει την ευκαιρία και της κάνει ερωτική εξομολόγηση, ενώ μιλάει και στην Αυξεντία για τα συναισθήματα του, βρίσκοντας απρόσμενη κατανόηση. Ο Θέμης δίνει μάχη για να αποφύγει τις θανάσιμες παγίδες του Βίκου

Η Κασσιανή εξακολουθεί να πολεμά την ηγουμένη, με «πιόνι» τον Σαράντο, ενώ ο Βίκος βάζει στόχο να σκοτώσει ένα μέλος της οικογένειας του Θέμη! Η κατάσταση υγείας της Αυξεντίας, τρομάζει την Ελισάβετ και δεν φεύγει στιγμή απ’ το πλευρό της.  Παράλληλα, ο Θέμης είναι αποφασισμένος να βγάλει απ’ τη μέση τον Βίκο. Το παιχνίδι σε διπλό ταμπλό και η παρουσία του Λουκά ανησυχούν τον Παράσχο. Οι απαντήσεις που παίρνει ο Σαράντος από την ηγουμένη δεν τον ικανοποιούν, ενώ η Κασσιανή που πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στο μυστικό της Παλιόβρυσης.

Ο Θέμης δίνει μάχη για να αποφύγει τις θανάσιμες παγίδες του Βίκου, ενώ οι υποψίες του πέφτουν στον Παράσχο. Το πέρασμα του αδίστακτου Λουκά δεν περνάει απαρατήρητο και η προσπάθεια της Πολυξένης να δικαιολογηθεί, θα τον φέρουν κοντά στην κόρη της.

Η Αγγελική, έπειτα από μία συζήτηση με την ηγουμένη, παραδέχεται τα σφάλματα της στον γάμο της με τον Θέμη και είναι έτοιμη να προσπαθήσει για μια νέα αρχή. Η Γιάννα και ο Σταυρίνος ανακαλύπτουν την αλήθεια για το ατύχημα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο άνθρωπος που έβαλε χέρι στα φρένα ήταν ο ίδιος του ο αδελφός. Ο Γιώργος Μπόγρης!

Μαύρο Ρόδο

Η γή της ελιάς spoiler 2ος Κύκλος: Του κάνει στριπτήζ σαν Ραϊνα

Γιώργος Τσάκας: Συγκλονίζει ο πρώτος νικητής του Big Brother – βίντεο