Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Μια αποκάλυψη βγαίνει στο φως και προκαλεί ταραχή Ιουλία

Η σχέση του Κουράκου και της Ιουλίας έληξε ολοκληρωτικά όταν ο αστυνόμος έπιασε τον Στάθη και την Ιουλία στο κρεβάτι. Η κατάσταση όμως δεν αργήσει να αντιστραφεί όταν η η τελευταία μάθει για την σχέση του πρώην συντρόφου της με την Ευτυχία.

Για μια ακόμη φορά ο αστυνόμος ο Κουράκος έχει ν’ αντιμετωπίσει τρία προβλήματα που έχουν να κάνουν τόσο με την προσωπική του ζωή όσο και με την επαγγελματική του δραστηριότητα. Πιο συγκεκριμένα ο αγαπημένος μας αστυνόμος μετά τον χωρισμό του από την Ιουλία προσπαθεί να προσεγγίσει την Ευτυχία αλλά η τελευταία διστάζει να πει το ναι σ’ αυτή τη νέα σχέση.

Ο Κουράκος στενοχωριέται και αδυνατεί να καταλάβει τους φόβους της Ευτυχίας ενώ επίσης προβληματίζεται για το ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη του κίνηση. Η Ιουλία θα δεχτεί πρόταση γάμου από τον Στάθη και πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας δεν θα δυσκολευτεί να του πει το ναι.

Όσο συμβαίνουν όμως αυτά και η ζωή της φαίνεται να πηγαίνει παρακάτω, μια αποκάλυψη βγαίνει στο φως και της προκαλεί ταραχή. Ο Κουράκος και η Ευτυχία είχαν παράνομη σχέση όσο η ίδια ήταν επίσημα ζευγάρι με τον αστυνόμο.

Στο άκουσμα της είδησης η Ιουλία βγαίνει εκτός εαυτού και εξαπολύει σφοδρή επίθεση και στους δύο. Δεν είναι εύκολο να ξεχάσει άλλωστε τα λόγια του Κουράκου όταν την έπιασε με τον Στάθη…

Η Ιουλία με τη στάση της στη συνέχεια θα φέρει εμπόδια στη σχέση του Γιώργη και της Ευτυχίας με τον αστυνόμο να καλείται να ξεπεράσει όσο πιο ανώδυνα μπορεί κι αυτό το εμπόδιο.

Αφού πρώτα κατηγορεί τον Γιώργη για το πόσο ψεύτης και υποκριτής υπήρξε, στο στόχαστρο της μπαίνει και η Ευτυχία. Η Ευτυχία ντρέπεται τόσο πολύ που σκέφτεται ακόμα και να εγκαταλείψει τους ελαιώνες, τελειώνοντας ταυτόχρονα την σχέση της με τον Γιώργη..

Σασμός 2ος Κύκλος spoiler: Ο Σταυρός προσλαμβάνει ντετέκτιβ και πιάνει στα πράσα Αργυρώ και Αστέρη

Αστρολογικές προβλέψεις: Ποια ζώδια θα τα βρουν «σκούρα» τον Γενάρη