Η Γη της Ελιάς Spoiler: Σκοπός της Αρετής και του Στέφανου να εκδικηθούν τον Στάθη και να τον ταπεινώσουν

Απόψε, Κυριακή 17 Απριλίου, στις 21:00, στο MEGA

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στο ερωτικό δράμα του MEGA, με την αγωνία ηρώων και τηλεθεατών να κορυφώνεται. Mην χάσετε το αποψινό επεισόδιο της «Γης της Ελιάς».

Τι θα δούμε απόψε, Κυριακή 17 Απριλίου, στις 21:00:

Ο Στάθης έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Βασιλική. Ο δεσμός πατέρα-κόρης υπερνικά τελικά όλες τις διαφορές.

Η Βασιλική, συναισθηματικά φορτισμένη, ανακοινώνει στον πατέρα της πως θα σταθεί στο πλευρό του σε ό,τι αφορά στο διαζύγιό του με την Αρετή. Στο μεταξύ, η Αρετή και ο Στέφανος, με τις συμβουλές του δικηγόρου, σφίγγουν όλο και περισσότερο τον κλοιό γύρω από τον Στάθη, με σκοπό να πάρουν εκδίκηση και να τον αφήσουν άφραγκο και ταπεινωμένο.

Ακόμα, η Αθηνά και ο Ιάκωβος συνειδητοποιούν, για μια ακόμα φορά, πως οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους θα ήταν αδιέξοδη υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. Κανονίζουν το βράδυ να βρεθούν μόνοι τους στο σπίτι του Ιάκωβου, αλλά η παρουσία της Αρετής, η οποία έχει στηθεί έξω από το σπίτι για να παρακολουθήσει τον Στάθη, τους εμποδίζει. Ο Λεωνίδας κατηγορεί την Άννα για το φιάσκο με το θερμοκήπιο και απαιτεί να το πουλήσουν για να πάρουν έστω κάποια από τα χρήματά τους πίσω. Ο Ισίδωρος στριμώχνει τη Μυρτάλη για να μάθει αν είναι διατεθειμένη να ασχοληθεί ενεργά με την επιχείρηση. Ο Λυκούργος μαθαίνει από τον Πότη ότι το σπίτι της Μέλπως έχει ανακαινισθεί πλήρως και εξαγριώνεται τόσο με τη Μέλπω όσο και με την Ισμήνη που την καλύπτει.

Έκτακτο Δελτίο της Ε.Μ.Υ.: Σκόνη, Λασποβροχές και πτώση της Θερμοκρασίας εώς 10 βαθμούς

Survivor spoiler 17/04: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έβαλε φυτιλιές στο πάρτι της Ένωσης … άφηνει υπονοούμενα για ειδύλλιο!