Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης μαθαίνει την κίνηση της Αρετής και αποφασίζει να περάσει στην κατά μέτωπο επίθεση

Απόψε, Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου, στις 21:00, στο MEGA

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο ερωτικό δράμα «Η Γη της Ελιάς», με τον Ιάκωβο και την Αθηνά να προσπαθούν να ξεπεράσουν τα ηθικά τους διλήμματα και να αφιερώσουν λίγο χρόνο ο ένας στον άλλο.

Τι θα δούμε απόψε, Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου:

Ιάκωβος και Αθηνά θα αντιμετωπίσουν νέα εμπόδια. Η Αθηνά θεωρεί τα σημάδια προφητικά και ζητά από τον Ιάκωβο να μην πιέσουν άλλο τις καταστάσεις.

Ακόμα, η Άννα αρνείται πεισματικά να εγκαταλείψει το όνειρό της με το θερμοκήπιο, ενώ ο Λεωνίδας επιστρέφει στους ελαιώνες των Βρεττάκων.

Η Μαρίνα ξεκινά μαθήματα καράτε και αυτοάμυνας. Παράλληλα, βοηθάει τη Μυρτάλη να μετακομίσει στο νέο της σπίτι.

Ο Στάθης συνειδητοποιεί πως η Εύα έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται, αλλά εκείνος δεν είναι έτοιμος να αφεθεί ολοκληρωτικά. Ο Ιάκωβος τον συμβουλεύει να παρατείνει την διαμονή του στο σπίτι του και να μην πάρει βιαστικές αποφάσεις.

Την ίδια ώρα, η Αρετή καρφώνει το μαχαίρι στο κόκκαλο και παίρνει πίσω από τη Βασιλική τις ρίζες που τις είχε δωρίσει, πιστεύοντας πως η κόρη της θα συμμαχήσει με τον Στάθη και θα τον ευνοήσει οικονομικά.

Ο Αποστόλης κάνει προσπάθειες να προσεγγίσει την Ευτυχία, αλλά όλες πέφτουν στο κενό. Ο Στάθης ενημερώνεται από τη Βασιλική για την κίνηση της Αρετής κι αποφασίζει να περάσει στην κατά μέτωπο επίθεση.

MasterChef 2022 – Φανή Ζιώγα: «Στα 17 μου, με γοήτευσε μία κοπέλα, στα 19 αποδέχτηκα ότι είμαι bisexual»

Θανάσης Κατερινόπουλος: Το κωδικοποιημένο μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη στη Ρούλα Πισπιρίγκου