Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Σκιές από παρελθόν τινάζουν τον γάμο στον αέρα

Ο Κουράκος δίνει στην Ευτυχία ένα μήνα για να αποφασίσει για τον γάμο τους, αλλά εκείνη μαζί με την Άννα έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζονται για αυτόν. Μετά τη δημόσια εμφάνισή τους, οι δυο τους δεν θέλουν να κρατήσουν τίποτα κρυφό.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Σκιές από παρελθόν τινάζουν τον γάμο στον αέρα
Ονειρεύονται το μέλλον τους, αλλά και τον γάμο τους. Η Ευτυχία ξεκινά την έρευνα για το πιο όμορφο και παραμυθένιο νυφικό, με την Άννα να τη συμβουλεύει συνεχώς τι θα ήταν ωραίο και τι όχι. Οι προετοιμασίες ξεκινούν, και το ζευγάρι είναι έτοιμο να επισφραγίσει τον έρωτά του με την πιο όμορφη τελετή.

Ωστόσο, το παραμύθι τους δεν θα έχει το λεγόμενο happy end. Από τη στιγμή που ο Κουράκος κάνει πρόταση γάμου στην Ευτυχία, αυτή είναι διχασμένη, αβέβαιη για το αν είναι σωστό ή όχι. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε τον γάμο του Κουράκου και της Ευτυχίας να κρέμεται.

Ο λόγος; Οι σκιές του παρελθόντος που δεν αφήνουν το ζευγάρι να πάρει ανάσα. Ο φόνος του Ανέστη θα ξαναμπεί στο προσκήνιο και η Ευτυχία θα ομολογήσει. Η καρδιά του Κουράκου θα γίνει χίλια κομμάτια…

Ο Κουράκος βρίσκεται μπροστά σε μια δύσκολη απόφαση. Καθώς πλησιάζει η ημέρα του γάμου, ο Κουράκος διχάζεται ανάμεσα στο καθήκον του ως αστυνομικός και στην αγάπη του για την Ευτυχία.

Θα μπορέσει να την εμπιστευτεί ξανά; Θα τη συλλάβει την ημέρα του γάμου τους ή θα κρατήσει το στόμα του κλειστό για να προστατεύσει την αγαπημένη του;

Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης σε νέα κοινή έξοδο

Νίκος Οικονομόπουλος: Επικό τρολάρισμα σε νεαρό που ανέβηκε στην πίστα να χορέψει