Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αρπάζει το όπλο και τη σκοτώνει

Πολλοί αναρωτιούνται πώς θα σκοτώσει ο Αλέξης τη Μυρτάλη στη γη της ελιάς. Κάτω από μεγάλη ένταση, ο νεαρός θα περάσει τα όρια και θα αφαιρέσει τη ζωή της αγαπημένης του. Θα πέσει νεκρή στο έδαφος, ανίκανη να υπερασπιστεί τον εαυτό της άλλο.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αρπάζει το όπλο και τη σκοτώνει

Όλα θα ξεκινήσουν όταν ο Αλέξης μάθει για το ταξίδι της στην Ελβετία. Η Μυρτάλη για να τον κρατήσει σε απόσταση και υπό έλεγχο του βάζει ηρεμιστικά στο τσάι. Ο Αλέξης το αντιλαμβάνεται και τη χτυπάει άσχημα για δεύτερη φορά, αφήνοντάς την αιμόφυρτη στο έδαφος.

Οι μέρες περνούν και η Μυρτάλη νιώθει ότι δεν αντέχει άλλο. Φοβούμενη να μιλήσει, παίρνει την απόφαση να φύγει μόνη της. Λίγο πριν φύγει, ο Αλέξης της επιτίθεται και ο καυγάς αρχίζει. Η Μυρτάλη παίρνει το όπλο και απειλεί να τον σκοτώσει.

Με μια κίνηση ο Αλέξης αρπάζει το όπλο και σκοτώνει την ίδια την Μυρτάλη. Μόλις συνειδητοποιεί τι έχει κάνει, κλαίει πάνω από το σώμα της, μετανιωμένος για την τρομερή του πράξη. Παρακαλά για βοήθεια, ελπίζοντας ότι η Μυρτάλη μπορεί ακόμα να σωθεί, αλλά είναι πολύ αργά. Ο Αλέξης την έχει πυροβολήσει εν ψυχρώ, αφαιρώντας της τη ζωή άδοξα.

Latest

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από το γιατρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Σήμερα θα ζούσε εάν…»

Κιμ Καρντάσιαν: Νεκρή η σωσίας της μετά από πλαστική επέμβαση – Έπαθε ανακοπή (pics)