Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Το παρελθόν της Ασπασίας σιγά -σιγά ξετυλίγεται

Το παρελθόν της Ασπασίας ξετυλίγεται σταδιακά και μια ιστορία για την αδερφή της έρχεται στο φως, συγκλονίζοντας στην γη της ελιάς. Μόλις η Ασπασία καταλάβει ότι δεν μπορεί πλέον να σταθεί στα πόδια της, θα αρχίσει να επισκέπτεται έναν ψυχολόγο.

Εκεί, θα εκμυστηρευτεί ότι κουβαλάει πολλά παιδικά τραύματα που δεν της επέτρεψαν να δει τη ζωή θετικά. Η ψυχολόγος θα «ξεκλειδώσει» την ηρωίδα, με στόχο να ανακαλύψει τι είναι αυτό που την κρύβει και τη βασανίζει τόσα χρόνια.

Πράγματι, η Ασπασία έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα από την αδερφή της, στη χώρα των ελιών. Όταν ήταν μικρές, ήταν πολύ αγαπημένες και δεμένες. Μια μέρα, η αδερφή της την πήγε στο σχολείο και δεν επέστρεψε ποτέ.

Οι γονείς της είπαν ότι η αδερφή της πέθανε. Επιπλέον, δεν την άφησαν ποτέ να αποχαιρετήσει, ούτε έμαθε ποτέ πώς και γιατί η αδερφή της χάθηκε τόσο άδοξα. Η Ασπασία μεγάλωσε με αυτό το βάρος, κατηγορώντας τον εαυτό της για όλα.

Οι γονείς της απομακρύνθηκαν από αυτήν. Αυτά τα σπασμένα κομμάτια που κουβαλάει από την παιδική ηλικία, βλάπτουν τη ζωή και την οικογένεια που έχει φτιάξει δίπλα στον Δημοσθένη. Θα καταφέρει να επουλώσει τις πληγές της μέσω του ψυχολόγου;

Η ιστορία της Ασπασίας είναι μια ιστορία πόνου και τραγωδίας, αλλά είναι επίσης μια ιστορία ελπίδας και θεραπείας. Το παιδικό της τραύμα έχει διαμορφώσει τη ζωή της, καθιστώντας της δύσκολο να εμπιστευτεί τους άλλους και να δει τον κόσμο με θετικά.

Αυτές οι ουλές έχουν επηρεάσει τις σχέσεις της και την ικανότητά της να χτίζει μια ευτυχισμένη ζωή.

Χαρά Βέρρα για την εγγονή της: «Δεν μιλάει, δεν περπατάει, δεν κάθεται, δεν τρώει, μου είπαν ότι δεν έπρεπε να γεννηθεί»

Σασμός Spoiler: Στα χέρια του Μανόλη το όπλο της δολοφονίας