Κιμ Καρντάσιαν: Νεκρή η σωσίας της μετά από πλαστική επέμβαση – Έπαθε ανακοπή (pics)

Η Κριστίνα Άστεν Γκουρκάνι, που έγινε γνωστή ως σωσίας της Κιμ Καρντάσιαν, άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο των ΗΠΑ.

Το 34χρονο μοντέλο πέθανε από καρδιακή προσβολή την περασμένη Πέμπτη, καθώς ανάρρωνε από μία νέα πλαστική επέμβαση, στην οποία μόλις είχε υποβληθεί.

Η οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα είναι συντετριμμένα και συγκεντρώνουν χρήματα μέσω της GoFundMe για την κηδεία της, που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα.

«Με βαθιά θλίψη και με εξαιρετικά ραγισμένη καρδιά πρέπει να μοιραστούμε τον πιο συγκλονιστικό, ατυχή και απροσδόκητο θάνατο της όμορφης αγαπημένης μας κόρης και αδερφής Κριστίνα Άστεν Γκουρκάνι», αναφέρεται στη δήλωση της οικογένειάς της.

Παράλληλα, οι γονείς της δηλώνουν σοκαρισμένοι και περιγράφουν τις αγωνιώδεις στιγμές, που πέρασαν πριν από τον θάνατο της κόρης τους, ξεκινώντας από τη στιγμή που δέχτηκαν το τηλεφώνημα που τους ενημέρωνε για το καρδιακό επεισόδιο.

Η εκλιπούσα ήθελε να γίνει ίδια με την Κιμ Καρντάσιαν και γι’ αυτό είχε υποβληθεί σε πολλές πλαστικές επεμβάσεις.

Μια συνάδελφός της, μοντέλο στο OnlyFans, η Μέρι Μάγκνταλεν, την αποχαιρέτισε με μια συγκινητική ανάρτησή της στα social media

«Δεν την ήξερα, αλλά θυμάμαι ότι την έβλεπα τυχαία στο Instagram κατά καιρούς και σκεφτόμουν ότι είναι ήταν πολύ όμορφη. Είναι πολύ θλιβερό το γεγονός ότι πέθανε μετά από πλαστική», έγραψε μεταξύ άλλων η Μέρι Μάγκνταλεν.

Η ίδια εξήγησε επίσης ότι τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να πάθει κάτι σοβαρό κάθε φορά που παραδίδεται στο νυστέρι του πλαστικού της.

Τέλος, προέτρεψε τους φαν της που θέλουν να βαδίσουν στα χνάρια της να βρουν έναν καλό γιατρό για να περιορίσουν τον κίνδυνο να πάει κάτι στραβά.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αρπάζει το όπλο και τη σκοτώνει

Θύμα κλοπής έπεσε η Αναστασία Γιούσεφ, η οποία μπήκε στο σπίτι της μετά τις διακοπές του Πάσχα και τα βρήκε όλα άνω κάτω.