Η αγάπη χρόνια δεν κοιτά: Μεγάλη ημέρα ξημέρωσε για Κέιτ και Ουίλιαμ!

Latest

Πότε και πως γνωρίστηκαν; Επέτειος γάμου για Κέιτ και Ουίλιαμ

Η Κέιτ Μιντλετον , κατά τη διάρκεια των φοιτητικών τους χρόνων στο Πανεπιστήμιο Σαιντ Άντριους γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε τον Μάρτιο του 2004, όταν βρέθηκαν μαζί στο Κλόστερς να κάνουν σκι. Εκεί τραβήχτηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες τους, με τον τύπο να εικάζει για το αν η συγκεκριμένη κοπέλα αποτελούσε το κορίτσι του Πρίγκιπα. Η θέση της Κέιτ πάντως ως η «ανεπίσημη κοπέλα του Πρίγκιπα» της επέφερε εκτεταμένη κάλυψη από αυτά, τόσο της Αγγλίας όσο και του εξωτερικού, με αποτέλεσμα να την φωτογραφίζουν συχνά στις καθημερινές εξόδους της.

Αρραβώνας και γάμος

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στην Κένυα τον Οκτώβριο του 2010, όπου ο Ουίλλαμ έδωσε στην Κάθριν το ζαφειρένιο δαχτυλίδι της μητέρας του, Νταϊάνα.

Ο αρραβώνας τους ανακοινώθηκε επίσημα από την Οικία Κλάρενς στις 16 Νοεμβρίου του 2010.

Στις 29 Απριλίου 2011 πραγματοποιήθηκε και ο γάμος τους, στο Αββαείο του Ουέστμινστερ όπου πριν από 14 χρόνια είχε γίνει και η κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η Πριγκίπισσα Κέιτ φορούσε ένα μαγευτικό νυφικό από τον οίκο μόδας Alexander McQueen, που δημιούργησε η σχεδιάστρια Sarah Burton με κόστος μόλις 300.000 ευρώ.

Ο γάμος τους παρακολουθήθηκε από τουλάχιστον 300 εκατομμύρια εκ των οποίων τα 26 ήταν Βρετανοί που παρακολούθησαν το γεγονός ζωντανά, ενώ λίγες ώρες πριν τον γάμο τους έλαβαν τον τίτλο του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β΄.

Οικογένεια

Το πριγκιπικό ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: Τον πρίγκιπα Τζορτζ της Ουαλίας (Τζορτζ Αλεξάντερ Λούι, 22 Ιουλίου 2013), την πριγκίπισσα Σάρλοτ της Ουαλίας (Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα, 2 Μαΐου 2015) και τον πρίγκιπα Λούι της Ουαλίας (Λούι Άρθουρ Τσαρλς, 23 Απριλίου 2018). Και τα τρία τους παιδιά γεννήθηκαν στο Νοσοκομείο Σαιντ Μαίρυ όπου είχε γεννηθεί και ο ίδιος Πρίγκιπας Ουίλλιαμ το 1982.

Δείτε φωτογραφίες από τον αριστοκρατικό γάμο:

Ο Στάθης Σχίζας αντιδρά: Το metoo δεν είναι ευκαιρία για προβολή

Δημιουργία Ανεξάρτητου Οργανισμού με Ξεχωριστή Χρηματοδότηση και Αξιολόγηση