Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο ανώνυμος δότης και η φυγή της Μυρτάλης

Το θαύμα για το οποίο προσεύχονταν όλοι γίνεται και βρίσκεται ο δότης ο οποίος θα χαρίσει τη ζωή στον Λυκούργο. Όσο οι γιατροί ετοιμάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεταμόσχευση, εκείνος ζητά επίμονα να γνωρίσει τον άνθρωπο που δέχτηκε να του δώσει το συκώτι του, όμως εκείνος έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει ανώνυμος.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο ανώνυμος δότης και η φυγή της Μυρτάλης

Την ίδια στιγμή, η Μυρτάλη δρομολογεί τη φυγή της από την Ελλάδα προκειμένου να γλιτώσει από τη δολοφονική μανία του Αλέξη. Κρατώντας πολύ χαμηλό προφίλ ώστε να μη γίνει αντιληπτή, πουλά τις μετοχές της στον Μάνο και τον Ισίδωρο και εκείνοι με τη σειρά τους ενημερώνουν την Αθηνά, η οποία θα αγοράσει κρυφά μόνο το 10% από αυτές.

Η Μαρίνα, πάντως, κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τη φίλη της να αλλάξει γνώμη και να μείνει κοντά τους, όμως εκείνη είναι αμετάπειστη. Ο Λυκούργος μεταφέρεται άμεσα στην πανεπιστημιακή κλινική, όπου θα γίνει η επέμβαση και η Χάιδω με την Ισμήνη δεν φεύγουν στιγμή από το πλευρό του.

Κι ενώ όλα είναι έτοιμα, λίγο πριν ο πατέρας της μπει στο χειρουργείο, η Ισμήνη ανακαλύπτει την ταυτότητα του δότη, η οποία αποτελεί μια αληθινή έκπληξη για όλους. Παρ’ όλα αυτά, προτεραιότητα έχει η υγεία του Λυκούργου, γι’ αυτό και περιμένει μέχρι η εγχείρηση να τελειώσει και οι γιατροί να τη διαβεβαιώσουν ότι όλα πήγαν καλά.

Μετά από πολλές ώρες και αφού τα νέα είναι καλά, ανακουφισμένη και απέραντα ευγνώμων στον άνθρωπο που έκανε μια τόσο σπουδαία ανιδιοτελή πράξη, αποφασίζει να πάει να τον βρει και να τον ευχαριστήσει από κοντά.

Έτσι, κι ενώ ο πατέρας της αναρρώνει και επιστρέφει υγιής στο σπίτι του, εκείνη βρίσκεται στην πόρτα του δότη και χτυπά το κουδούνι…

Latest

«Κορμί 30αρας»: Η Κάτια Δανδουλάκη αποκαλύπτει δημόσια πως…

Θλίψη για τον Πασχάλη Τερζή: «Δυστυχώς…»