Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Κουράκος τα δίνει όλα να ρίξει φως στην υπόθεση! Τι θα συμβεί;

Ο Κουράκος εξαπολύει κυνηγητό για τον εντοπισμό των ληστών. Προσπαθεί να βρει στοιχεία και μαρτυρίες που θα τον βοηθήσουν να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης. Οι τρεις ληστείες που έγιναν μέσα σε μια νύχτα προσδίδουν νέο ενδιαφέρον.

 

«Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου ότι έγιναν τρεις ληστείες μέσα σε μια νύχτα» λέει και ξαναλέει ο αστυνόμος Κουράκος ο οποίος είναι πυρ και μανία με το βοηθό του στο τμήμα το Στράτο ο οποίος δεν το ενημέρωσε για το συμβάν όσο ήταν στην Αθήνα με την Ιουλία.

Ο αστυνόμος μπορεί να μη το δείχνει αλλά υποπτεύεται και το Στράτο το βοηθό του ότι μπορεί να έχει συμμετοχή στις ληστείες αυτές.

Βλέπετε ο Κουράκος λίγο πριν φύγει από την Αθήνα του είχε ζητήσει να τον ενημερώνει για το παραμικρό.

Και ο Στράτος έκανε το ακριβώς αντίθετο αφήνοντας μάλιστα να περάσουν μέρες από το συμβάν χωρίς να ενημερώσει σχετικά το προϊστάμενο του.

Για το Κουράκο όλοι είναι ύποπτοι μέχρι να μπορέσει να ρίξει φως στην όλη υπόθεση. Εν τω μεταξύ ο Κωνσταντίνος που ως γνωστό κρύβεται πίσω από τις τρεις αυτές ληστείες, έχει ενημερωθεί για τις κινήσεις τις αστυνομίας και νιώθει μια ανασφάλεια.

Ζητεί από το Δημήτρη να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις του ενώ παράλληλα του επισημαίνει ότι δεν θα ανεχθεί από δω και πέρα καμία απροσεξία του.

Τζένιφερ Λόπεζ: Ποιος Έλληνας επιμελήθηκε την εικόνα της στο τελευταίο video clip

Dakota Johnson: Το χόμπι της είναι να …πηγαίνει απρόσκλητη σε γάμους