Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μαργαρίτα θύμα ξυλοδαρμού

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Μαργαρίτα θα βρει τον εαυτό της σε μια δύσκολη θέση, καθώς θα γίνει θύμα ενός βανδαλικού ξυλοδαρμού που θα την οδηγήσει σε σοβαρή κατάσταση, αναγκάζοντάς την να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Αν και η Μαργαρίτα έχει ήδη αντιμετωπίσει την απώλεια του γιου της, του Αλέξη, και τα φρικτά εγκλήματα που διαπράχθηκαν, καταφέρνει να ανακτήσει τη δύναμή της και να προχωρήσει μπροστά. Περνά πολύτιμο χρόνο με τις φίλες της, την Θεοδώρα και την Αθηνά, ενώ συνεχίζει την εργασία της ως γεωπόνος.

Αυτή η ειρηνική περίοδος της ζωής της διακόπτεται από μια αποτρόπαιη επίθεση που υφίσταται στο σπίτι της από άγνωστους άνδρες. Η επίθεση είναι ανείπωτα βανδαλική, καθώς η Μαργαρίτα υφίσταται φρικτή σωματική βλάβη, ρίχνοντάς την αναίσθητη στο πάτωμα. Με ανυπόφορους πόνους, καλεί άμεσα το ασθενοφόρο, που την μεταφέρει επείγοντα στο νοσοκομείο.

Στο πλευρό της βρίσκονται η Αθηνά και η Θεοδώρα, ενώ η αστυνομία ξεκινά την έρευνα για την ανεξήγητη αυτή επίθεση. Η Μαργαρίτα, παρά τον τραυματισμό της, θα πρέπει να αντιμετωπίσει ακόμα μια πρόκληση που θα δοκιμάσει την ανθρώπινη δύναμή της και να αναζητήσει απαντήσεις σχετικά με την ταυτότητα και τον λόγο πίσω από αυτήν την επίθεση.

Χάιντι Κλουμ: Το… απαγορευμένο VIDEO – Κάνει μπάνιο και «γκρεμίζει» το Instagram!

Βασίλης Παλαιοκώστας: Γίνεται ταινία στο Hollywood η ζωή και η δράση του