Τέλος η σχέση ανάμεσα σε Βάλια Χατζηθεοδώρου και Νίκο Παππά

Διαφορετικοί δρόμοι φαίνεται να ακολουθούν πλέον η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Νίκος Παππάς. Η αποκάλυψη ήρθε μέσα από την εκπομπή “Πρωινό Σου Σου”, όπου σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη, υπάρχουν φήμες ότι η σχέση τους αποτελεί παρελθόν.
Παρότι πέρασαν το Πάσχα στο ίδιο νησί, την Πάρο, οι παρέες τους ήταν ξεχωριστές και απέφυγαν τις συναντήσεις. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, Βάλια Χατζηθεοδώρου και Νίκος Παππάς έχουν κάνει μπλοκ ο ένας τον άλλον στα social media.
“Υπάρχει μια έντονη φημολογία ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο σύντροφός της δεν είναι πια μαζί. Δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram. Επειδή έχουν σβηστεί και τα likes, ίσως δεν μιλάμε μόνο για unfollow αλλά μιλάμε για μπλοκ. Μάλλον κάτι έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες γιατί ήταν μαζί στην Πάρο το Πάσχα”, ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στο “Πρωινό Σου Σου”.
Το TLIFE επικοινώνησε με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία δεν ήθελε να κάνει κανένα σχόλιο επί του θέματος. Χωρίς να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα νέα για τον χωρισμό της, επέλεξε να διατηρήσει τη διακριτική της στάση που έχει επιλέξει για την προσωπική της ζωή όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να μη δοθεί περαιτέρω έμφαση στο θέμα.

Written by admin

Νίκος Γαλανός: Αμφισβητεί τη σχέση του με την Κάτια Δανδουλάκη

Αθηνά Οικονομάκου: Οι διακοπές της μετά το διαζύγιο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες