«Απίστευτο Θράσος: Η Σαρωνικούρα των Διαρρηκτών στην Θεσσαλονίκη»

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του ΣΚΑΙ, οι διαρρήκτες με λοστούς και κατσαβίδια παραβιάζουν ένα σπίτι στη Θέρμη, με έναν από αυτούς να προσπαθεί να σπάσει την κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν στην είσοδο.

Αφού ερεύνησαν τους χώρους για περίπου ένα λεπτό, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, καθώς ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός. Κατευθύνθηκαν σε έναν κοντινό δρόμο όπου εκεί τους περίμενε ένας συνεργός τους με ένα αυτοκίνητο. Επιβιβάστηκαν σε αυτό και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Λίγες ώρες μετά τον φόρτωμα του αυτοκινήτου και την αναχώρηση μας με την οικογένειά μας, άρχισαν να χτυπάνε σαν τρελοί οι συναγερμοί. Έκλεψαν χρυσαφικά και μερικά χρήματα που είχαμε στο σπίτι. Οι γείτονες που είδαν το περιστατικό φώναζαν “Καλέσαμε την αστυνομία, φύγετε τώρα”, αλλά αυτοί απλώς γύρισαν και τους είπαν “το ξέρουμε”», ανέφερε η γυναίκα – θύμα διάρρηξης.

Πλημμύρα διαρρήξεων το Πάσχα

Από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα σημειώθηκαν 269 διαρρήξεις και 28 ληστείες σε όλη τη χώρα. Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι πόλεις ήταν άδειες και οι περισσότεροι άνθρωποι είχαν μετακινηθεί στην επαρχία.

Πηγή: ethnos.gr

Written by admin

Μαίρη Μηνά: Η ανακάλυψη του μετρού σύγκρισης στις οικογένειες

Νίκος Γαλανός: Αμφισβητεί τη σχέση του με την Κάτια Δανδουλάκη