Μαίρη Μηνά: Η ανακάλυψη του μετρού σύγκρισης στις οικογένειες

Δεν υπήρχε ποτέ αμφιβολία για τις προθέσεις στο σπίτι, ούτε απέναντι μας ούτε μεταξύ των γονέων, εξηγεί η Μαίρη Μηνά. Με αφορμή τη συνέχιση της παράστασης “Άσχημος” όπου πρωταγωνιστεί, η Μαίρη Μηνά συναντήθηκε με την Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής “Ελένη” στο MEGA.

Η Μαίρη Μηνά εξομολογήθηκε ότι η αγάπη μέσα στο σπίτι επηρέαζε σίγουρα ένα παιδί καθώς μεγαλώνει. Αν και υπήρχαν συγκρούσεις και τσακωμοί, η κυρίαρχη ενέργεια που διέτρεχε τις σχέσεις ήταν η αληθινή αγάπη. Η Μαίρη εξήγησε ότι δεν υπήρχε αμφιβολία για τις προθέσεις, ούτε προς αυτήν και τον αδελφό της, ούτε μεταξύ των γονέων της.

Η Μαίρη αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι οι γονείς της έθεσαν ψηλά τον πήχη για εκείνη, κάτι που την έκανε να αμφισβητήσει και να εξερευνήσει τις δικές της προτιμήσεις και προσδοκίες. Αν και αυτό δημιούργησε ένα κριτήριο για εκείνη, αργότερα την ώθησε να αναζητήσει τι ακριβώς θέλει για τον εαυτό της.

Η Μαίρη τόνισε ότι είναι σημαντικό να είμαστε πιστοί στον εαυτό μας και να βρούμε έναν τρόπο να ισορροπήσουμε τις προσδοκίες μας με την πραγματικότητα. Αφού αφήσουμε στην άκρη τα ιδανικά και αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα, μπορούμε να βρούμε τον αληθινό εαυτό μας.

Written by admin

Η πιο «χύμα» φωτό της Δήμητρας Ματσούκα: Με μαγιό δίχως ίχνος ρετούς βάζει τα γυαλιά στις Ελληνίδες influencers (ΦΩΤΟ)

«Απίστευτο Θράσος: Η Σαρωνικούρα των Διαρρηκτών στην Θεσσαλονίκη»