Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή δεν αντέχει το βάρος του αποχωρισμού από τον Στέφανο και καταρρέει

Η Γη Της Ελιάς

Ο Στέφανος μαζεύει σταδιακά τις βαλίτσες του και προσπαθεί να διευθετήσει τις τελευταίες υποχρεώσεις. Η Αρετή αρνείται να δεχτεί την πραγματικότητα και πέφτει στα πόδια του παιδιού της. Δε θα αντέξει να μείνει μόνη της…

 

Σοκ στη Μάνη! Η Αρετή Καπερνάρου παθαίνει έμφραγμα και όλοι βρίσκονται σε τεράστιο πανικό, στην γη της ελιάς. Η μητέρα του Στέφανου δε μπορεί να αντέξει το βάρος του αποχωρισμού. Δε μπορεί να διανοηθεί πως ο γιος της θα φύγει μακριά και καταρρέει.

Η Ελένη στέκεται πλάι στον Στέφανο και του ανακοινώνει πως βρήκε μία πολύ καλή δουλειά στην Ισπανία. Όλα δείχνουν πως δεν κρατάει τίποτα πια το συγκεκριμένο ζευγάρι στη Μάνη. Ο αποχαιρετισμός θα είναι μεγάλος..

Η Αρετή παθαίνει έμφραγμα, λίγο πριν ο γιος της εγκαταλείψει οριστικά, την γη της ελιάς. Όλοι ανησυχούν και τρέχουν στο πλευρό της, σοκαρισμένοι. Ο Στέφανος καλεί γιατρό και υπόσχεται να μη φύγει από κοντά της.

Η απάτη της Αρετής δε θα αργήσει να αποδειχθεί. Σύντομα ο Στέφανος θα καταλάβει πως η μητέρα του έπαιζε θέατρο, για να τον κάνει να μείνει κοντά της. Το έμφραγμα δεν ήταν αληθινό και όλα ήταν ένα κακό σχέδιο, για να μη τον αφήσει να φύγει στην Ισπανία..

Η ρήξη ανάμεσα σε μητέρα και γιο θα είναι τεράστια. Όλα κρέμονται από μία κλωστή και το ταξίδι στην Ισπανία αποτελεί πλέον την σωτήρια λύση.

Η Γη Της Ελιάς

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Θανάσης έρχεται στη Μάνη και κάνει άνω κάτω τη ζωή της Αρετής

Netflix: Οι σειρές που θα βγουν τον Ιούνιο