Netflix: Οι σειρές που θα βγουν τον Ιούνιο

Ο Ιούνιος έφτασε και το  Netflix φέρνει στην πλατφόρμα του νέες σειρές και ταινίες.

Αναλυτικά:

Borgen: Βασίλειο, Εξουσία και Δόξα

Υπόθεση: Η καριέρα της Υπουργού Εξωτερικών Μπιργκίτε Νούμπορ κινδυνεύει, όταν μια διαφωνία για το πετρέλαιο στη Γροιλανδία απειλεί να εξελιχθεί σε διεθνή κρίση.

Έρχεται στις 2 Ιουνίου.

Surviving Summer

Υπόθεση:  Μετά την αποβολή από το σχολείο και τη φυγή της στην Αυστραλία, μια επαναστάτρια έφηβη από τη Νέα Υόρκη κάνει πάταγο στον κύκλο των σέρφερ κι αφήνει ένα χάος στο πέρασμά της.

Η σειρά έρχεταιστις 3 Ιουνίου.

Μια Τέλεια Μητέρα

Υπόθεση: Σίγουρη για την αθωότητα της κόρης της σε μια ανθρωποκτονία, μια αφοσιωμένη μητέρα αποκαλύπτει αλήθειες που πονούν, καθώς τα όρια μεταξύ θύματος και δράστη θολώνουν.

Έρχεται στις 3 Ιουνίου.

Δύο Καλοκαίρια

Υπόθεση: Μια παρέα δεμένων φίλων ξανασμίγει για να κάνει χλιδάτες διακοπές – δεκαετίες μετά τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ένα από τα μέλη από κάποιους από την παρέα.

Έρχεται στις 3 Ιουνίου.

Τα Φτερά της Φιλοδοξίας

Υπόθεση: Μια παρέα νεαρών ενηλίκων πηγαίνουν σ’ ένα πάρτι σε ένα απομακρυσμένο νησί, αλλά ο δήθεν παράδεισος που συναντάνε δεν είναι όπως φαίνεται.

Έρχεται στις 3 Ιουνίου.

Baby Fever
Υπόθεση:Σ’ αυτήν την αισθηματική κομεντί, μια γιατρός γονιμότητας που γονιμοποιείται μεθυσμένη με το σπέρμα του πρώην της προσπαθεί να τον ξανακερδίσει αφού μείνει έγκυος.

Έρχεται στις 8 Ιουνίου.

First Kill

Υπόθεση: Ο έρωτας μπερδεύει τις έφηβες Τζουλιέτ και Καλάιοπι. Η μία είναι βαμπίρ, η άλλη είναι κυνηγός βρικολάκων, αλλά και οι δύο είναι έτοιμες να ρίξουν το πρώτο βέλος.

Έρχεται στις 10 Ιουνίου.

Peaky Blinders: Σεζόν 6

Υπόθεση: Οι Σέλμπι βιώνουν μια μεγάλη απώλεια. Τέσσερα χρόνια μετά, το τέλος της Ποτοαπαγόρευσης ωθεί τον Τόμι στο εμπόριο οπίου και μια αναγκαστική συμμαχία με τους εχθρούς του.

Έρχεται στις 10 Ιουνίου.

Ιδιωτικότητα

Υπόθεση: Το σεξ βίντεο μιας ανερχόμενης πολιτικού που διέρρευσε λειτουργεί ως καταλύτης σε αυτήν την ιστορία τεσσάρων γυναικών που κινούνται ανάμεσα στον δημόσιο και ιδιωτικό βίο.

Έρχεται στις 10 Ιουνίου.

Maldivas

Υπόθεση: Μια γυναίκα μετακομίζει σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Ρίο ντε Τζανέιρο για να βρει τη μητέρα της, αλλά μια ανεξήγητη πυρκαγιά την αναγκάζει να ερευνήσει έναν φόνο.

Έρχεται στις 15 Ιουνίου.

God’s Favorite Idiot
Υπόθεση: Η Μελίσα Μακάρθι πρωταγωνιστεί στο πλευρό του άντρα της, του σεναριογράφου και δημιουργού Μπεν Φαλκόνε σ’ αυτήν την κωμική σειρά για μια καλή ψυχή σε θεόσταλτη αποστολή.

Έρχεται στις 15 Ιουνίου.

Έρωτας και Αναρχία: Σεζόν 2
Υπόθεση: Μετά τα συνταρακτικά νέα, η απροθυμία της Σόφι να αντιμετωπίσει τον πόνο της βυθίζει τη ζωή, την καριέρα και τη σχέση της με τον Μαξ στο χάος.

Έρχεται στις 16 Ιουνίου.

You Don’t Know Me
Υπόθεση: Όταν όλα τα στοιχεία τον ενοχοποιούν, ένας άντρας που κατηγορείται για φόνο χρησιμοποιεί την τελική επιχειρηματολογία για να μιλήσει για τη σχέση του με μια γυναίκα.

Έρχεται στις 17 Ιουνίου.

Η Ακαδημία της Ομπρέλας: Σεζόν 3
Υπόθεση: Η υποψήφια για Emmy σειρά για μια δυσλειτουργική οικογένεια υπερηρώων επιστρέφει με μια νέα σεζόν. Αυτή τη φορά οι «Ομπρέλες» θα αντιμετωπίσουν τα «Σπουργίτια», ενώ η επιστροφή του Pogo και μια ακόμη νέα συντέλεια του κόσμου έρχεται να προστεθεί στην τρίτη και γεμάτη εκπλήξεις σεζόν της σειράς του Netflix.

Έρχεται στις 22 Ιουνίου.

Queen
Υπόθεση: Μετά από 50 χρόνια απουσίας, ένας καταξιωμένος ράφτης και ντραγκ κουίν από το Παρίσι επιστρέφει στη γενέτειρά του στην Πολωνία για να συμφιλιωθεί με την κόρη του.

Έρχεται στις 23 Ιουνίου.

Άνθρωπος Εναντίον Μέλισσας
Υπόθεση:Ο αδέξιος μπαμπάς Τρέβορ προσπαθεί να επιβληθεί σε μια πανούργα μέλισσα ενώ προσέχει μια λουσάτη έπαυλη, αλλά τελικά προκαλεί περισσότερο χάος σε αυτή τη νέα βωβή κωμική σειρά του Netflix.

Έρχεται στις 24 Ιουνίου.

Η Τέλεια Ληστεία: Κορέα
Υπόθεση: Η υπόθεση του remake του «La Casa de Papel» διαφοροποιείται λίγο, αφού βλέπουμε μεν για ακόμη μία φορά έναν αινιγματικό καθηγητή -τον Profesor- ο οποίος όμως συγκεντρώνει μια ομάδα έμπειρων ληστών από τη Βόρεια και τη Νότια Κορέα προκειμένου να κλέψουν το νεόκοπο νόμισμα της επερχόμενης ενοποιημένης Κορέας.

Έρχεται στις 24 Ιουνίου.

Οι ταινίες που θα δούμε στο Netflix τον Ιούνιο

Αποστολή Αναχαίτισης
Υπόθεση: Η τελευταία αξιωματικός που έχει μείνει σε μια απομακρυσμένη βάση πυραύλων δίνει τη μάχη της ζωής της κόντρα σε τρομοκράτες που έχουν στόχο 16 πυρηνικά όπλα στις ΗΠΑ.

Έρχεται στις 3 Ιουνίου.

Hustle
Υπόθεση: Το καλοκαίρι πριν από το κολέγιο, ο διαβαστερό Auden συναντά την μυστηριώδη Eli, και – σε νυχτερινές αναζητήσεις – την βοηθά να βιώσει την ξέγνοιαστη εφηβική ζωή που της έλειπε.

Έρχεται στις 8 Ιουνίου.

Τα Δέντρα της Ειρήνης
Υπόθεση: Τέσσερις διαφορετικές γυναίκες έρχονται πολύ κοντά, ενώ βρίσκονται παγιδευμένες κατά τη διάρκεια της γενοκτονίας στη Ρουάντα. Εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα.

Έρχεται στις 10 Ιουνίου.

Παρέλαση από Καρδιάς
Υπόθεση: Για να σώσει τη δουλειά της, μια καριερίστα που φοβάται τα σκυλιά πηγαίνει στην Κρακοβία, όπου γνωρίζει έναν γοητευτικό χήρο, τον γιο του και τον τετράποδο κολλητό τους.

Έρχεται στις 15 Ιουνίου.

Κένταυρος
Υπόθεση: Για να γλιτώσει τη μητέρα του γιου του από ένα καρτέλ, ένας οδηγός αγωνιστικών μηχανών μεταφέρει ναρκωτικά, θέτοντας σε κίνδυνο την επαγγελματική καριέρα και τη ζωή του.

Έρχεται στις 15 Ιουνίου.

Spiderhead: Υπό το Βλέμμα της Αράχνης
Υπόθεση: Στο κοντινό μέλλον, δύο κατάδικοι αντιμετωπίζουν το παρελθόν τους σε μια μονάδα ενός οραματιστή που τους χορηγεί ψυχοτρόπες ουσίες.

Έρχεται στις 17 Ιουνίου.

Μοιραία Αγάπη
Υπόθεση: Αφού χρεοκοπήσει, ένας διαφημιστής ερωτεύεται μια τραγουδίστρια σε ένα καταφύγιο για γιόγκα και την ακολουθεί σε ένα ταξίδι αυτοπραγμάτωσης.

Έρχεται στις 20 Ιουνίου.

Αγάπη και Παγωτό

Υπόθεση: Η Λίνα υπόσχεται στην άρρωστη μητέρα της ότι θα περάσει το καλοκαίρι πριν από το πανεπιστήμιο στη Ρώμη, όπου ερωτεύεται την πόλη, τους ανθρώπους – και το παγωτό.

Έρχεται στις 22 Ιουνίου.

Ο Άνδρας από το Τορόντο
Υπόθεση: Μια υπόθεση εσφαλμένης ταυτότητας αναγκάζει έναν αδέξιο επιχειρηματία να συνεργαστεί με έναν διαβόητο δολοφόνο, τον Άνδρα από το Τορόντο, με την ελπίδα να επιζήσει.

Έρχεται στις 24 Ιουνίου.

Blasted: Δύο Εναντίον Εξωγήινων
Υπόθεση: Η σειρά ακολουθεί τους παιδικούς φίλους Σεμπάστιαν και Μίκελ που συναντιούνται ξανά σε ένα μπάτσελορ. Ο Μίκελ δεν έχει ωριμάσει, μα ο Σεμπάστιαν έχει γίνει εργασιομανής.

Έρχεται στις 28 Ιουνίου.

Beauty

Υπόθεση: Μια νεαρή πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα σε μια αυταρχική οικογένεια, την πίεση του χώρου της μουσικής και τον έρωτα για την κοπέλα της.

Έρχεται στις 29 Ιουνίου.

Τα ντοκιμαντέρ που θα δούμε στο Netflix τον Ιούνιο

Keep Sweet: Pray and Obey

Υπόθεση: Αυτό το ντοκιμαντέρ εξετάζει την άνοδο του Γουόρεν Τζεφς στη Φονταμενταλιστική Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών και τα αποτρόπαια εγκλήματά του.

Έρχεται στις 8 Ιουνίου.

Jennifer Lopez: Halftime

Υπόθεση: Η παγκόσμια σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ μιλά για την πολύπλευρη καριέρα της και την πίεση της ζωής μέσα στα φώτα της δημοσιότητας, σε αυτό το συγκινητικό ντοκιμαντέρ.

Έρχεται στις 14 Ιουνίου.

Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet

Υπόθεση: Συνωμοσία. Απάτη. Βία. Φόνος. Ό,τι ξεκινά ως εικονικό μπορεί να γίνει στη στιγμή αληθινό – και όταν το Internet είναι παγκόσμιο, το ίδιο είναι και οι συνέπειες.

Έρχεται στις 15 Ιουνίου.

The Martha Mitchell Effect

Υπόθεση: Αυτό το ντοκιμαντέρ σκιαγραφεί τη σύζυγο ενός υπουργού που μίλησε για το Γουότεργκεϊτ – και την προσπάθεια της κυβέρνησης Νίξον να την “τρελάνει” για να σωπάσει.

Έρχεται στις 17 Ιουνίου.

Civil

Υπόθεση: Ένα ντοκιμαντέρ για τον αντισυμβατικό δικηγόρο Μπεν Κραμπ που πάει στα δικαστήρια για να αποδώσει δικαιοσύνη για τους θανάτους των Τζορτζ Φλόιντ και Μπριόνα Τέιλορ.

Έρχεται στις 19 Ιουνίου.

The Future Of

Υπόθεση: Ένα ντοκιμαντέρ για τον αντισυμβατικό δικηγόρο Μπεν Κραμπ που πάει στα δικαστήρια για να αποδώσει δικαιοσύνη για τους θανάτους των Τζορτζ Φλόιντ και Μπριόνα Τέιλορ.

Έρχεται στις 21 Ιουνίου.

The Hidden Lives of Pets

Υπόθεση: Γλυκά τετράποδα! Γνωρίστε απίθανα πλάσματα από όλο τον κόσμο και μάθετε τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα για τις αισθήσεις και τις ικανότητες των φίλων μας των ζώων.

Έρχεται στις 22 Ιουνίου.

Η Γη Της Ελιάς

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή δεν αντέχει το βάρος του αποχωρισμού από τον Στέφανο και καταρρέει

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ανησυχία με τις τελευταίες φωτογραφίες που κυκλοφορούν – Τι συμβαίνει με την υγεία της