Η Γη της Ελιάς spoiler: Ένας νέος πόλεμος ξεσπά! Τι έγινε;

Η Ελένη προσπαθεί να τον βοηθήσει, με αποτέλεσμα η Αρετή σύντομα να εκνευρίζεται. Οι Καπερνάροι έχουν διαλυθεί.

Ο Στέφανος βρίσκεται στη μέση και διχάζεται για το εάν κάνει σωστά που υποστηρίζει τόσο έντονα την μητέρα του, ή όχι.

 

Φαίνεται πως κάθε ίχνος συμπάθειας, θα χαθεί σε δευτερόλεπτα. Η Αρετή, αν και κάποτε υποστήριζε τη σχέση του γιου της με την Ελένη και έκανε τα πάντα για να είναι οι δυο τους μαζί, τώρα θέλει να πετύχει ακριβώς το αντίθετο.

 

 

Η Ελένη προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο να μην “δένεται” τόσο πολύ με τη μητέρα του. Του ζητάει να κρατά τις αποστάσεις, να σκέφτεται λογικά.

Αυτά, φυσικά, τα μαθαίνει η Αρετή και γίνεται έξω φρενών! Τρέχει γρήγορα στο μαγαζί που εργάζεται η Ελένη και πιάνονται στα χέρια.

Δεν έχει σκοπό να επιτρέψει στην οποιαδήποτε να βάζει λόγια στον γιο της, εναντίον της! Άλλωστε, γνωρίζει και η ίδια πολύ καλά πως, εάν χάσει τον Στέφανο τώρα, θα καταστραφεί!

 

 

Έτσι, λοιπόν, η Αρετή “ορμάει” στην Ελένη, ζητώντας της τα ρέστα. Βέβαια, αυτό που δεν έχει υπολογίσει, είναι πως η Ελένη δε μασάει τα λόγια της. Βάζει στη θέση της την Αρετή, μιλώντας της με τον χειρότερο τρόπο!

 

 

Η Αρετή θα μείνει άναυδη. Είναι γεγονός πως κανείς δε μπορεί να έχει τον τελευταίο λόγο μαζί της. Ένας νέος πόλεμος ξεσπά, ανάμεσα στις δύο ηρωίδες της σειράς.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Απολαμβάνουν τις διακοπές του Πάσχα στη Σκόπελο

Κατερίνα Στικούδη: Φωτογραφίζει τον σύζυγό της στην κουζίνα