Η Γη της Ελιάς spoiler: Δώρο θεού το νέο μέλος για τον Δημοσθένη – Η ζωή του χαμογελά

Οι τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία τα επόμενα επεισόδια της σειράς, κρατώντας την ανάσα τους, καθώς οι προβλεπόμενες αποκαλύψεις αναμένεται να είναι συνταρακτικές, ειδικά όσον αφορά τον Δημοσθένη.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Δώρο θεού το νέο μέλος για τον Δημοσθένη – Η ζωή του χαμογελά

Πιο συγκεκριμένα, όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, η Ειρήνη έπιασε την Ασπασία να μιλάει στο τηλέφωνο με την Χάιδω και να της λέει ότι δεν πρέπει να μάθει ότι έχει αδερφό. Η μικρή ακούει αυτήν την συνομιλία και απαιτεί από την μητέρα της να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης, παρευρισκόταν και ο Δημοσθένης, ο οποίος φαινόταν εντελώς ξεστρατισμένος από όλα όσα άκουγε. Αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι η Ασπασία θα αναγκαστεί να αποκαλύψει στους δύο τους την πλήρη αλήθεια, δηλαδή ότι η Ειρήνη δεν είναι πραγματικά η κόρη του Δημοσθένη, αλλά του νεκρού συζύγου της Χάιδως.

Φυσικά, αυτή η αποκάλυψη θα έχει σημαντικές συνέπειες στη σχέση μεταξύ της Ασπασίας και του Δημοσθένη, και ο γάμος τους θα τεθεί σοβαρά υπό αμφισβήτηση, όπως θα δούμε στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς.
Παρόλα αυτά, ο Δημοσθένης δεν θα σταματήσει να αγαπά την Ειρήνη. Ωστόσο, δεν θα μπορεί να ξεχάσει το γεγονός ότι δεν είναι το βιολογικό του παιδί.

Θα περάσει δύσκολες στιγμές, αλλά στο τέλος η ζωή θα του φέρει χαμόγελο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η επιθυμία του να αποκτήσει ένα δικό του παιδί θα πραγματοποιηθεί, καθώς θα εμπλακεί σε μια νέα σχέση με μια γυναίκα που θα του χαρίσει αυτό το δώρο!

Latest

Λυγίζουν και οι πιο σκληροί: Αυτός είναι ο λόγος που ο 36χρονος Αντώνης ερχόταν κάθε έξι μήνες στην Αθήνα (video)

Ο Χαρούλης μεγάλωσε: Φουλ ερωτευμένος ο γιος Σεφερλή-Τσαβαλιά, η κοπέλα που του “έκλεψε” την καρδιά & το φιλί