Η Γη Της Ελιάς spoiler: Στάθης και Βασιλική σε απελπιστική κατάσταση!

Ο Στάθης και η Βασιλική ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία δίκη που θα αφήσει ιστορία. Πατέρας και κόρη γίνονται μία γροθιά, απέναντι στην αδίστακτη Αρετή. Η οικογένεια είναι διχασμένη.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Στάθης και Βασιλική σε απελπιστική κατάσταση!Η Αρετή στέκεται στο ειδώλιο και κατηγορεί με μανία τον πρώην σύζυγό της. Εκείνος, την κοιτάζει απορημένος για το πως άντεξε τόσο καιρό δίπλα της. Η Βασιλική και ο Στέφανος υποστηρίζουν τις δύο πλευρές, ανταλλάζοντας εξοργισμένες ματιές.

Ο Στάθης και η Βασιλική αποκαλύπτουν στη δίκη πως η Αρετή τους τα πήρε όλα. Δηλώνουν απένταροι και μόνοι. Η Αρετή συνεχίζει να υποστηρίζει πως είναι το θύμα, κατηγορώντας τον Στάθη για την Ιουλία, την Εύα, το τροχαίο ατύχημα που την άφησε ανάπηρη, τη διάλυση της οικογένειας.

Φαίνεται πως οι ένορκοι συγκινούνται από την Αρετή Καπερνάρου και αποφασίζουν να δράσουν αναλόγως. Ο Στάθης τα χάνει όλα, με τους δικαστές να στέκονται στο πλευρό της Αρετής και του Στέφανου!

Η κατάσταση μεταξύ τους είναι έκρυθμη. Ο Στάθης αισθάνεται απελπισμένος.

Τα έχασε όλα, μέσα από τα χέρια του, τα χωράφια για τα οποία εργαζόταν όλη του τη ζωή, πέρασαν στο όνομα του γιου και της γυναίκας του. Το ίδιο ισχύει και για την Βασιλική, η οποία δεν έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο στα χέρια της.

Πλέον, είναι σα να μην υπήρξε ποτέ μέλος της οικογένειας Καπερνάρου. Ο Φίλιππος και η Χάιδω προσπαθούν να την παρηγορήσουν, όμως είναι μάταιο.

Σταρ του Netflix αποκαλύπτει ότι έκανε σεξ μπροστά σε τουρίστες στη Φοντάνα ντι Τρέβι (ΦΩΤΟ)

Σασμός spoiler: Τι είναι αυτό που φοβάται η γιαγιά Ειρήνη;