Σασμός spoiler: Τι είναι αυτό που φοβάται η γιαγιά Ειρήνη;

Οι Βρουλάκηδες διψούν για εκδίκηση. Ο Άγγελος δεν μπορεί να μείνει σε ησυχία και η γιαγιά Ειρήνη τρέμει στην ιδέα μη γίνει κάνα κακό. Μπορεί η δίκη του Αστέρη να έφτασε στο τέλος της, αλλά αυτό δε σημαίνει πως όλοι έχουν ηρεμήσει.

 

Ο Αστέρης αθωώθηκε ύστερα από την κατάθεση της Σεμίνας. Όλες οι υποθέσεις περί συμπλοκής επιβεβαιώθηκαν και ο Σταματάκης βγήκε από τη φυλακή κυκλοφορώντας πάλι ελεύθερος. Η Αργυρώ, όμως, δεν μπορεί να το αποδεχτεί. Θέλει ο φονιάς του αδερφού της να σαπίσει στη φυλακή.

Ο πόνος είναι μεγάλος και το τραύμα βαθύ. Καθώς οι Βρουλάκηδες προσπαθούν να αφήσουν πίσω το παρελθόν, η Αργυρώ κι η Μαρίνα ξαναφεύγουν στα Γιάννενα.

Ο Άγγελος, όμως, έχει μείνει πίσω στο χωριό και δεν μπορεί να βλέπει τους Σταματάκηδες να κυκλοφορούν με αυτή τη χαρά στο πρόσωπό τους. Η ψυχή του Πέτρου δεν δικαιώθηκε και κάτι πρέπει να κάνει για αυτό. Η γιαγιά Ειρήνη καταλαβαίνει πως κάτι προβληματίζει τον Άγγελο.

Προσπαθεί να τον πείσει να αφήσει πίσω το παρελθόν. «Ότι έγινε, έγινε», θα του πει.

Δεν μπορεί κανείς να αλλάξει τίποτα και η γιαγιά Ρηνιώ το γνωρίζει. Ο Άγγελος δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα, αλλά η γιαγιά Ειρήνη είναι η φωνή της λογικής και τον προσγειώνει.

Πρέπει να τα αφήσει όλα στο παρελθόν, διαφορετικά θα γίνει κάνα κακό ακόμη και το χωριό θα θρηνεί και άλλες ψυχές!

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Στάθης και Βασιλική σε απελπιστική κατάσταση!

Σασμός spoiler: Το πρόβλημα που θα ξεσπάσει ανάμεσα σε Μανόλη και Κλαίρη