Η ανάρτηση της Μικαέλας Φωτιάδη για την Ιωάννα Τούνη, το μήνυμα όλο οργή – (“χωρίς λόγο”) και η απάντηση … – φώτο

Επίθεση χωρίς λόγο και από παρανόηση δέχτηκε η Μικαέλα Φωτιάδη μετά από μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram σχετικά με την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη.

Μετά την ανακοίνωσή της, αρκετοί έσπευσαν να υπονοήσουν ότι η Influencer λέει ψέματα για την εγκυμοσύνη, άλλοι ότι «δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας» και άλλοι ότι είναι «ελαφρών ηθών και γι’ αυτό δε θα γίνει καλή μαμά».

Η σελίδα Yperoxes.gynaikes έκανε μια ανάρτηση κατακρίνοντας όλον αυτόν τον οχετό των social media που αντιμετώπισε με τόση ασέβεια, τοξικότητα και υποτίμηση την Ιωάννα Τούνη και η Μικαέλα Φωτιάδη έκανε repost τη συγκεκριμένη ανάρτηση και έγραψε ως σχόλιο «Κουραστήκαμε, εσείς; Όσοι δε συμφωνούν με αυτό είναι ηλίθιοι».

Το μοντέλο εννοούσε σαφώς πως δε γίνεται να μη συμφωνήσει κανείς με την τοποθέτηση της σελίδας υπέρ της Ιωάννας Τούνη.

«Είσαι ηλίθια κορίτσι μου!»: Η ανάρτηση της Μικαέλας Φωτιάδη για την Ιωάννα Τούνη που προκάλεσε αντιδράσεις
Φαίνεται όμως πως το σχόλιο της εξελήφθη ως ειρωνικό και αρκετοί θεώρησαν ότι επικρίνει την Ιωάννα Τούνη. Έτσι, μεταξύ των μηνυμάτων που έλαβε, ήταν κι ένα υβριστικό που έλεγε «Είσαι ηλίθια κορίτσι μου!!! Γιατί εσύ τι κάνεις; Άσε τις κοπέλες να ζήσουν την ευτυχία», με την πρώην παίκτρια του GNTM να μην αφήνει ασχολίαστα όσα τις έγραψαν.

Δείτε τις αναρτήσεις της:

showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Ακύρωσε τις συναυλίες της λόγω κορωνοϊού

Βανδή – Μπισμπίκης: Δείτε τους στη Θεσσαλονίκη να … είναι μέσα στα ΜΕΛΙΑ! φωτο