Ιωάννα Τούνη αντιδρά σε δημοσιεύματα για φοροδιαφυγή: Τί πραγματικά συμβαίνει;

Οι εμπορικές δραστηριότητες τιμολογούνται, φορολογούνται, δεν καταλαβαίνω τώρα το κομμάτι της παραπλάνησης

Σε ένα λαμπερό γεγονός την Πέμπτη βράδυ (18/4) βρέθηκαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το διάσημο ζευγάρι μίλησε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες που βρίσκονταν εκεί και μεταξύ άλλων η επιτυχημένη influencer ρωτήθηκε για τις αναφορές που κάνουν λόγο για φοροδιαφυγή από συναδέλφους της.
«Η παραπλάνηση… δεν καταλαβαίνω; Ποιος ο λόγος πίσω από την παραπλάνηση; Οι εμπορικές δραστηριότητες τιμολογούνται, φορολογούνται, δεν καταλαβαίνω τώρα το κομμάτι της παραπλάνησης», απαντά η Ιωάννα Τούνη και προσθέτει: «Με πιάνεις αδιάβαστη, δεν ενημερώθηκα για όλα αυτά, δεν ξέρω».
«Υπήρξε μια πρόταση να συμμετάσχω στο TV Queen. Δεν ξέρω, παιδιά, ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος με το μωρό, θα δούμε», διευκρινίζει σε άλλο σημείο η διάσημη influencer.

Σύμφωνα με αναφορές που έγιναν γνωστές τις τελευταίες 24 ώρες, το Υπουργείο Ανάπτυξης συμμετείχε σε πανευρωπαϊκό έλεγχο για τον εντοπισμό “influencers” που προωθούν και διαφημίζουν προϊόντα και υπηρεσίες επώνυμων εταιρειών. Απλά, αναζητείται πόσα λαμβάνουν για αυτές τις προώθησης και αν το ανακοινώνουν.
Έτσι, με τη μέθοδο των “σαρώσεων” (sweep), που διεξήχθησαν σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων από τις 27/10/2023 έως τις 30/11/2023, από τους ελέγχους των αρχών των 22 κρατών μελών της ΕΕ εντοπίστηκαν 576 “influencers” από όλη την Ευρώπη, 20 από τα οποία προέρχονται από την χώρα μας.
Οι 20 Έλληνες influencers θα λάβουν σύντομα επιστολή από το Υπουργείο Ανάπτυξης με την οποία θα ενημερώνονται ενδελεχώς και θα καλούνται να λάβουν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα για να προσαρμόσουν τις δραστηριότητές τους στα πλαίσια της ευρωπαϊκής καταναλωτικής νομοθεσίας.

Written by admin

Προγνωστικό: Καταιγίδες αναμένονται από το απόγευμα

Χριστίνα Μπόμπα: Φωτογραφήθηκε χωρίς μαγιό σε παραλία – «Μήπως να απενοχοποιήσουμε το γυμνό» απάντησε σε αρνητικά σχόλια