Χριστίνα Μπόμπα: Φωτογραφήθηκε χωρίς μαγιό σε παραλία – «Μήπως να απενοχοποιήσουμε το γυμνό» απάντησε σε αρνητικά σχόλια

Μια σειρά φωτογραφιών της χωρίς μαγιό ανήρτησε την Πέμπτη η Χρίστινα Μπόμπα με τους περισσότερους να επαινούν το αποτέλεσμα, χωρίς, όμως, να λείψουν και τα αρνητικά σχόλια.

Όπως έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της στο Instagram, οι φωτογραφίες αυτές ελήφθησαν στο περιθώριο φωτογράφισης για μαγιό.

«Σημερα πήγαμε στη θάλασσα να φωτογραφίσουμε μαγιό… αλλά τελικά τα βγάλαμε 😂 …γιατί μεταξύ των λήψεων μας έπιασε το δημιουργικό μας με τον @georgediamantis» έγραψε στη λεζάντα η Χριστίνα Μπόμπα.

Η Χριστίνα Μπόμπα, πάντως, δεν άφησε αναπάντητα τα αρνητικά σχόλια που έγιναν κάτω από την ανάρτησή της γράφοντας «μήπως να απενοχοποιούσαμε λίγο το γυμνό και τις σεμνοτυφίες και να ασχολούμασταν περισσότερο με τα ταμπού και τις προκαταλήψεις;»

 

H ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

<div class=”configurable-element server-side-component mceNonEditable” data-component=”Atcom.Sites.ProtoThema.Components.HtmlSnippets.Instagram” data-configuration-type=”Atcom.Sites.ProtoThema.Models.HtmlSnippets.InstagramConfiguration, Atcom.Sites.ProtoThema”>

Πηγή

Ιωάννα Τούνη αντιδρά σε δημοσιεύματα για φοροδιαφυγή: Τί πραγματικά συμβαίνει;

ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει: Κοροϊδεύουν τον κόσμο ενώ τους ‘τρώνε’