ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει: Κοροϊδεύουν τον κόσμο ενώ τους ‘τρώνε’

Σκεφτόμουν να παραιτηθώ και να επιστρέψω στη δουλειά μου πριν ανακοινωθεί η διαγραφή μου από το ευρωψηφοδέλτιο από τον Κασσελάκη. Αυτός ήταν ο στόχος μου. Είχα αρχίσει να το σκέφτομαι. Όμως, το Happy Day με τον Δημήτρη Παπανώτα δεν είχε ανακοινωθεί ακόμη. Ο δημοσιογράφος του Alpha ήταν καλεσμένος στην εκπομπή και αναφέρθηκε στον σάλο που προκλήθηκε λόγω μίας αμφιλεγόμενης δήλωσής του για τις γυναίκες. Ήταν μία διαφορετική θέση που μας έδειξε ο Δημήτρης Παπανώτας από αυτήν που τον γνωρίζαμε.

Ανέφερε πως δεν πρόκειται να κάνει χάρη σε όσους τον απογοήτευσαν. Έδωσε τα εύσημα σε εκείνους που τον στήριξαν στην πορεία του για τις εκλογές και κατήγγειλε τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε η δήλωσή του σε ένα τηλεοπτικό σταθμό.

Σχολίασε επίσης πως η απόφασή του να μπει στην πολιτική ήταν συνειδητή και ότι δεν περίμενε συγχαρητήρια από κανέναν. Αναφέρθηκε στο θέμα της διαγραφής του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και παραδέχτηκε πως είχε σκεφτεί να παραιτηθεί πριν ανακοινωθεί η απόφαση.

Τελικά, ο Δημήτρης Παπανώτας κατέληξε λέγοντας πως εκτίθεται εδώ και 37 χρόνια στην τηλεόραση και πως ευχαρίστησε όσους τον υποστήριξαν, αλλά και εκείνους που τον “έφαγαν”. Ήταν μία συζήτηση που άφησε ανοιχτά πολλά ερωτήματα και εντυπώσεις.

Written by admin

Χριστίνα Μπόμπα: Φωτογραφήθηκε χωρίς μαγιό σε παραλία – «Μήπως να απενοχοποιήσουμε το γυμνό» απάντησε σε αρνητικά σχόλια

Latest

Ηχηρά «βέλη» από την Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν ήθελα να προφέρω το όνομα της Μενεγάκη…»