Γιώργος Κοψιδάς: Θα πήγαινε ξανά στο Survivor; – Γιατί έχει ασπαστεί το βιγκανισμό;

«Παρά τις δυσκολίες, την πείνα και την ταλαιπωρία, το Survivor ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ» λέει ο ηθοποιός

Ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος την τρέχουσα περίοδο παίζει στην παράσταση «Los Neighbours de Arriba» ως Αντωνίκος, στο Θέατρο Πειραιώς 131, μίλησε στο TLIFE για μίλησε για το Survivor και τον βιγκανισμό, έναν τρόπο ζωής τον οποίο έχει υιοθετήσει εδώ και χρόνια.

Ένα χρόνο μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, ο 47χρονος ηθοποιός διατηρεί άριστες σχέσεις με τους πρώην συμπαίκτες του. «Παρακολουθώ όποτε μπορώ Survivor, έχω κρατήσει επαφές με πολλά από τα παιδιά που συμμετείχαν. Με την Κάτια Ταραμπάνκο, με τον Ηλία Μπόγδανο, με την Καρολίνα, τον Κόρο, τον Ασημακόπουλο, τον Γαλακτερό και με πολλά άλλα παιδιά έχουμε ξαναβρεθεί μετά το παιχνίδι» ανέφερε ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ερωτηθείς αν θα ήθελε να ζήσει ξανά την εμπειρία του Survivor, εξήγησε: «Αυτό έχει να κάνει με το πότε θα μου γινόταν η πρόταση. Παρά τις δυσκολίες, την πείνα και την ταλαιπωρία, το Survivor ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ, ήταν μια δυνατή εμπειρία. Την περσινή σεζόν, όταν μου είχε γίνει η πρόταση, βρισκόμασταν σε καραντίνα, με απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ και κλειστά θέατρα. Ήταν μια υπέροχη ευκαιρία να φύγω απ’ όλα αυτά!

Ελπίζω να μην βρεθούμε ποτέ ξανά στην ίδια κατάσταση. Δύσκολα θα ξαναπήγαινα στο Survivor, γιατί έχω ως προτεραιότητα την δουλειά μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή».

Ο Bιγκανισμός, τρόπος ζωής του

Για την vegan διατροφή που ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια, καθώς και τι τον παρακίνησε να υιοθετήσει αυτό το διατροφολόγιο και να αποκλείσει τις ζωικές τροφές, υπογράμμισε: «Το βασικότερο στα τρόφιμα που καταναλώνω είναι ότι δεν έχουν μέσα, πόνο, αγωνία και θάνατο ζώων. Το λάθος είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι επικεντρώνονται στο διατροφικό κομμάτι.

Όταν κάποιος γίνεται βίγκαν, δηλαδή γίνεται ολικά χορτοφάγος, το κάνει κυρίως για ηθικούς λόγους. Είναι ενάντια σε κάθε μορφή κακοποίησης, βασανισμού και θανάτωσης οποιουδήποτε πλάσματος, είτε για φαγητό και ένδυση, είτε για τη διασκέδαση στους ζωολογικούς κήπους–τα τσίρκο και τα πειράματα κτλ. Ο βιγκανισμός είναι φιλοσοφία ζωής, δεν είναι απλά το τι τρώω. Το φαγητό έρχεται τρίτο. Το άλλο πολύ σημαντικό είναι ότι ο βιγκανισμός συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό και στην προστασία του πλανήτη».

Lady Gaga: Έχω κάνει πολύ καλό σεξ στη ζωή μου. Κάνω εξαιρετικές… Η Lady Gaga τα λέει έξω από τα δόντια

Άννα Κανδαράκη για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν υπάρχει μητρικό ένστικτο…»