Γιατρός – «μαϊμού»: Πήρε 42.000 ευρώ από γυναίκα με σκλήρυνση κατά πλάκας

Συνεχίζουν να έρχονται- συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη δράση του γιατρού – «μαϊμού».Η νέα υπόθεση που γνωστοποιήθηκε από τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια αφορά μία κοπέλα με σκλήρυνση κατά πλάκας, η οποία σταμάτησε τη θεραπεία της και κατέβαλε το ποσό των 42.000 ευρώ για να γίνει καλά.

«Νεαρή κοπέλα διαγνώστηκε το 2016 με σκλήρυνση. Κάποιος της είπε ότι σε ένα μοναστήρι στο Βόλο έρχεται ένας χριστιανός νευροχειρουργός και ότι θα έπαιρνε λιγότερα χρήματα λόγω της σχέσης του με την εκκλησία. Τον συνάντησαν, της είπε να σταματήσει κάθε θεραπεία, η περίπτωση επιδεινώθηκε.

Τον συνάντησε σε πολυτελέστατο γραφείο, της έδινε μαντζούνια, χωρίς ετικέτα. Μέχρι τώρα συνέχιζε τη θεραπεία. Της πήρε 42.000 ευρώ» περιέγραψε ο δικηγόρος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Κούγιας πρόσθεσε ότι «μου είπε η κοπέλα ότι στο γραφείο του μπαινόβγαιναν κι άλλοι γιατροί με τους οποίους συνομιλούσε».
via

Διαβάστε περισσότερα
Ασημίνα Φρατζέσκου

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς

Ανέκδοτο: Μια ξανθιά παίρνει τηλέφωνο σε μια αεροπορική εταιρεία και λέει στην τηλεφωνήτρια …! Τρελό γέλιο

Ανέκδοτο: Στον κεντρικό δρόμο μιας μικρής επαρχιακής πόλης είναι ένας μηχανόβιος και τον σταματάει ένας τροχονόμος …! Τρελό γέλιο