Γιάννης Νιάρρος: «Όλοι νομίζουν ότι είμαι ο Ορφέας Αυγουστίδης ή ο Πάνος Βλάχος»

«Τα παλιά χρόνια το αρνούμουν, έλεγα “παιδιά, δεν είμαι, είμαι και εγώ ηθοποιός”» πρόσθεσε

Ο Γιάννης Νιάρρος έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την επαγγελματική του πορεία και την ομοιότητά του με τον Ορφέα Αυγουστίδη.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι εξήγησε αρχικά, πως στον ελεύθερό του χρόνο, προτιμά να ξεκουράζεται, χωρίς να κάνει τίποτα.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε την «ένοχη» απόλαυσή του, που είναι να παρακολουθεί θρίλερ β’ κατηγορίας σαν το Texas Chainsaw Massacre.

Αναφέρθηκε επίσης, στην ομοιότητά του με τον Ορφέα Αυγουστίδη και τον Πάνο Βλάχο. «Με ξέρουν όλοι, γιατί όλοι νομίζουν ότι είμαι ο Ορφέας Αυγουστίδης ή ο Πάνος Βλάχος. Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν θέλω να ζήσω τη ματαιοδοξία. Είναι αστείο, έχει πολλή πλάκα».

Πρόσθεσε επίσης: «Τα παλιά χρόνια το αρνούμουν, έλεγα “παιδιά, δεν είμαι, είμαι και εγώ ηθοποιός”. Τώρα λέω “ναι είμαι εγώ, καλησπέρα, ευχαριστώ”».

Όσο για τις κριτικές που έχει δεχτεί, ανέφερε: «Διαβάζω κριτικές. Γελάω, αν είναι για άλλους, κλαίω αν είναι για εμένα. Με επηρεάζουν πολύ εμένα. Η κριτική βοηθάει την τέχνη να προχωρήσει. Εγώ με αυτό δεν μπορώ να επικοινωνήσω συναισθηματικά. Εγώ σε οτιδήποτε μου εκθέσεις τον εαυτό σου, πρώτα θα σου πω “μπράβο, αγάπη μου, πάμε να δούμε πώς θα το βελτιώσουμε”. Η κριτική είναι βελτιωτική».

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Μίνι ανεκδοτάκια με πολύ γέλιο

Ανέκδοτο σε εστιατόριο: Η επέτειος