Απόλυτη η Ευγενία Σαμαρά: «Ελπίζω να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια κι οι άνθρωποι να κάνουν παιδιά με όποιον τρόπο»

Η Ευγενία Σαμαρά έδωσε συνέντευξη και τοποθετήθηκε σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» κι αρχικά, εξέφρασε την άποψή της επί του θέματος.

Διαβάστε επίσης: «Νέα πρόταση του Ολυμπιακού για Φαούστο Βέρα» – Η απάντηση της Κορίνθιανς

«Ελπίζω να ψηφιστεί ο νόμος αρχικά, για τον γάμο κι εν συνεχεία, να γίνει κάτι, ώστε να μπορούν οι άνθρωποι να κάνουν παιδιά με όποιον τρόπο. Μόνο έτσι θα είναι ευτυχισμένοι. Εν έτει 2024, αυτά τα θέματα θα έπρεπε να είναι αυτονόητα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κοινωνία και το κατά πόσο έχει εξελιχθεί. «Δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρη. Φαινομενικά, δείχνουμε να έχουμε προχωρήσει, αλλά δεν ξέρω αν επί της ουσίας έχει συμβεί αυτό. Αντιλαμβάνομαι ότι η εξέλιξη δεν είναι εύκολη, το καταλαβαίνω και δεν το κρίνω. Ο καθένας χρειάζεται χρόνο. Έχουμε μεγαλώσει διαφορετικά, με πολλά στερεότυπα, υπάρχουν διαφορετικά background και αντιλήψεις, ακόμα και διαφορετικές ανάγκες. Οπότε είναι δύσκολη η εξέλιξη και η αλλαγή», εξήγησε.

Τέλος, δήλωσε: «Βρίσκομαι σε άλλη θέση, οπότε προτιμώ να αφήνω τον χώρο να ακουστούν φωνές όσων τους αγγίζει το θέμα. Πρέπει να μιλάνε οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τη δυσκολία, να ακούγεται πρωτίστως η δικής τους φωνή και όχι η δική μου. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους στηρίζω».

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Latest

Θυμάστε την Κλειώ Δενάρδου; Δείτε πως είναι σήμερα η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια

Ανέκδοτο με ξανθιά baby sitter

Ανέκδοτο με ξανθιά baby sitter και τον Τοτό – Έπος