«Για να ανέβει η τηλεθέαση…»: Το διόλου κατάλληλο πλάνο της Αγγελικής Ηλιάδη στο «I’m a Celebrity» του ΣΚΑΪ που έγινε viral (Pics & Vids)

Πενία τέχνας κατεργάζεται είχε πει ο αρχαίος Έλληνας ποιητής Θεόκριτος και για τον ΣΚΑΪ, την Acun Media και το I’ m a celebrity get me out of here, η φράση αυτή μπορεί αναλογικά να σημαίνει ότι τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης χρειάζονται έξυπνες λύσεις και εικόνες που δε θα απασχολούν το μυαλό παρά μόνο τα μάτια.

Αυτό συνέβη στο πλάνο που επέλεξε να δείξει ο σκηνοθέτης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της αρχηγού του camp, Αγγελικής Ηλιάδη, η οποία στάθηκε μπροστά στην κάμερα φορώντας ένα κοντό και στενό μπουστάκι, σε ανοιχτό χρώμα, χωρίς κάποιο εσώρουχο από μέσα, το οποίο δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία.

Διαβάστε επίσης: Το «όχι» στα 5.000.000 της Ατλέτικο Μινέιρο για τον Σκάρπα, το «θέλω να μείνω» του Βραζιλιάνου και η δέσμευση για… βελτίωση

Το πλάνο κράτησε μερικά δευτερόλεπτα, στα οποία φάνηκαν αυτά που ακόμα και στα social media ο αλγόριθμος απαγορεύει, ρίχνοντας ban σε όποιον παραβεί τους κανόνες.

Ευτυχώς για το ανδρικό κοινό του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, δεν υπάρχει τηλεοπτικός αλγόριθμος και το βίντεο της καλλίγραμμης Αγγελικής προβλήθηκε κανονικά. Το τι είπε για το αγώνισμα η αρχηγός δεν έχει και τόση σημασία μετά μία τέτοια εμφάνιση στη ζούγκλα του Αγίου Δομίνικου.

Λίγο αργότερα το ίδιο έγινε και όταν βρέθηκε η παίκτρια απέναντι στον Νίκο Βαμβακούλα στο παιχνίδι «Μπορείς να μη γελάσεις;», όπου φόρεσε κάτι ακόμα πιο αποκαλυπτικό, ένα strapless μπουστάκι σε πολύ ανοιχτό χρώμα.

Πηγή: dailymedia.com

Γράψτε το σχόλιο σας

Logo

Ανεκδοτάρα με άτακτη σύζυγο: Οι τρεις εραστές και ο σύζυγος

Ο άνδρας-εφιάλτης της Σάσας Μπάστα: Χρειάστηκε να πάρει αλεξίσφαιρο αμάξι! (VIDEO)