Ο άνδρας-εφιάλτης της Σάσας Μπάστα: Χρειάστηκε να πάρει αλεξίσφαιρο αμάξι! (VIDEO)

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε η Σάσα Μπάστα.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας με τον Μάκη Δημάκη, τον λόγο που αγόρασε αλεξίσφαιρο αμάξι και τις ανήθικες προτάσεις.

«Δεν ζήτησα περισσότερο χρόνο στο πρόγραμμα κι αν το έκανα αυτό δεν θα επηρέαζε τον Μάκη Δημάκη. Δεν μετράω πόσα λουλούδια πέταξαν σε έμενα η στους άλλους. Αυτά είναι μικρότητες. Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Μάκη Δημάκη. Έμαθα τι έγινε από την τηλεόραση. Το σχήμα συνεχίζει κανονικά χωρίς τον Μάκη Δημάκη», είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα.

Για τις φήμες σχετικά με την προσωπική της ζωή απάντησε: «Από τότε που με θυμάμαι πάντα με χωρίζουν. Θα ήθελα δεύτερο και τρίτο παιδί. Είχα εμμονικό θαυμαστή και με παρακολουθούσε. Γι’ αυτόν τον λόγο πήρα αλεξίσφαιρο αμάξι».

Έχει δεχθεί ανήθικες προτάσεις η Σάσα Μπάστα;

Η τραγουδίστρια παραδέχθηκε πως «έχω δεχθεί ανήθικες προτάσεις. Οι φίλοι μου με φωνάζουν “Σάσο”, είμαι αντράκι και με το παραπάνω».

Και αναφορικά με τις επικρίσεις σχετικά με τις εμφανίσεις της, υπογράμμισε πως «είναι ντροπή και αίσχος τα σχόλια που έκαναν στη Βανδή για το ντύσιμό της. Έχω ακούσει σχόλια για το ντύσιμο μου από τότε που έγινα μαμά. Πάνω από όλα είμαι μητέρα, άλλα δεν ξεχνάω ότι είμαι και γυναίκα. Με έχουν φλερτάρει μπροστά στον σύζυγό μου».

# Σάσα Μπάστα

Πηγή

«Για να ανέβει η τηλεθέαση…»: Το διόλου κατάλληλο πλάνο της Αγγελικής Ηλιάδη στο «I’m a Celebrity» του ΣΚΑΪ που έγινε viral (Pics & Vids)

Logo

Ανέκδοτο με τουρίστρια: Το ωτοστόπ και ο αγρότης