Αγγελική Ηλιάδη: Το “στρiπτιζ” της Αγγελικής Ηλιάδη πάνω στην σκηνή που γονάτισε το Instagram (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είναι η πρώτη φορά που η σκηνική παρουσία της Αγγελικής Ηλιάδη πάνω στην σκηνή γίνεται πρώτο θέμα! Η τραγουδίστρια το έχει αποδείξει πολλές φορές άλλωστε ότι δεν έχει αναστολές.

Διαβάστε επίσης: Πρωτοσέλιδο-ΣΟΚ περιοδικού με ολόγυμνη τη Βάνα Μπάρμπα (pic)

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που υπάρχουν στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας και μια από τις πλέον καθηλωτικές. Σχεδόν όλο τον χειμώνα καθήλωνε τους θαυμαστές της στην Πάτρα όπου και εμφανιζόταν.

Τώρα όμως έχει επιστρέψει στην Αθήνα και προκαλεί παραλήρημα κάθε φορά που βγαίνει να τραγουδήσει στην σκηνή του νυχτερινού κέντρού που εμφανίζεται.

Εκτός από καθηλωτική φωνή, έχει μια αξιοθαύμαστη σκηνική παρουσία, ενώ το σώμα της είναι πραγματικά αγαλματένιο.

Όσο και να μεγαλώνει η Αγγελική Ηλιάδη γίνεται όλο και πιο εντυπωσιακή και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς βλέποντας την πάνω στην πίστα.

Αλλά και στα social media, η εμφάνιση της είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια, που έχει επανέλθει δυναμικά μετά και την συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 Φάρμα!

Σήμερα μάλιστα είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο της με την ίδια να βγάζει τα ρούχα της πάνω στην σκηνή προκαλώντας όπως είναι φυσικό πανζουρλισμό!

Δείτε την Αγγελική Ηλιάδη στο παρακάτω βίντεο φωτιά.

Πηγή: tvfreaks.gr

Ζώδια μπαίνουν σε νέες περιπέτειες: Ποια επηρεάζονται περισσότερο

Χρήμα… με ουρά για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Αυτή είναι η πλήρης περιουσία του κορυφαίου καλλιτέχνη