Φίλος Μάνου Δασκαλάκη: «Ήταν επιδειξιομανής και μυθομανής, ήθελε να προβάλλει τον εαυτό του, η στάση του μου φαίνεται ύποπτη»

«Η εικόνα που βλέπω τώρα ανταποκρίνεται στον Μάνο που ήξερα σαν έφηβο» υποστηρίζει ο φίλος και πρώην συμμαθητής του 30χρονου πατέρα από την Πάτρα

Μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση της εν διαστάσει συζύγου του, Ρούλα Πισπιρίγκου, για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους, ο Μάνος Δασκαλάκης καλείται να δώσει τις δικές του εξηγήσεις και γι’ αυτό σήμερα, Πέμπτη 7/4, βρέθηκε για δεύτερη φορά ενώπιον της 18ης ανακρίτριας, στα Δικαστήρια της Ευελπίδων.

Την ίδια ώρα, στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού μίλησε ένας συμμαθητής του Μάνου Δασκαλάκη. Τον χαρακτήρισε μυθομανή και επιδειξιομανή, τονίζοντας πως η στάση του τού φαίνεται ύποπτη και πως δεν θα του φαινόταν περίεργο να είχε εξωσυζυγικές σχέσεις όσο καιρό ήταν μαζί με την 33χρονη μητέρα των παιδιών του. Υπογράμμισε πως πάντα έδινε μεγάλη προσοχή στην εικόνα του και ήθελε να είναι αρεστός στο αντίθετο φύλο.

«Η εικόνα που βλέπω τώρα ανταποκρίνεται στον Μάνο που ήξερα σαν έφηβο. Υπάρχει μία θεατρικότητα στο λόγο του Μάνου και στην εικόνα που βγάζει προς τα έξω. Ο Μάνος ήταν επιδειξιομανής και μυθομανής, ήθελε να προβάλλει τον εαυτό του και παραποιούσε ιστορίες για να προβληθεί.

Από μικρός ήθελε να αρέσει στις γυναίκες και να έχει σχέσεις με το άλλο φύλο. Δεν μου έκανε εντύπωση του ντύσιμο του Μάνου στο δικαστήριο, πάντα έδινε μεγάλη σημασία στην εικόνα του. Ο Μάνος δείχνει τόσο άνετος κι εγώ αναγνωρίζω στο ύφος του κάτι ψεύτικο» υποστήριξε αρχικά ο φίλος του 30χρονου πατέρα από την Πάτρα.

Εν συνεχεία, υπογράμμισε: «Δεν ξέρω αν ο Μάνος έχει κάποια εμπλοκή ή αν κρύβει κάτι συνταρακτικό, που δεν έχει βγει ακόμα. Αυτό που ξέρω είναι πως όλη του η στάση, τουλάχιστον σε εμένα, φαίνεται παράξενη μέχρι και ύποπτη. Στον Μάνο αρέσει να βγαίνει στις κάμερες και στα κανάλια, αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης, γιατί δεν μιλάμε για κάποιο ατύχημα, αλλά για τον χαμό των παιδιών του. Αυτό έχει σχολιαστεί έντονα και στην κοινωνία της Πάτρας και από τους γνωστούς και φίλους.

Ερωτηθείς αν ο Μάνος Δασκαλάκης αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες, δεδομένου τα όσα έχουν ακουστεί πως η σπιτονοικοκυρά εκείνου και της γυναίκας του τού είχε δώσει χρήματα, ο φίλος του απάντησε: «Δεν του έλειπαν πράγματα σαν παιδί. Πάντα τον ενδιέφερε η κοινωνική του εικόνα, αυτό βλέπω ότι συμβαίνει και τώρα, παρά τον χαμό των παιδιών του.

Σχετικά με τις εξωσυζυγικές σχέσεις για τις οποίες τον έχει κατηγορήσει η μητέρα των παιδιών του και εν διαστάσει σύζυγός του, ισχυρίστηκε: «Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ο Μάνος είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, πάντα μιλούσε με πολλές κοπέλες».

Δείτε όσα δήλωσε ο φίλος και πρώην συμμαθητής του Μάνου Δασκαλάκη στην εκπομπή «Love It»:

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Το spoiler για τον «Σασμό» και το ενδεχόμενο γάμου με τον σύντροφό της, Θανάση Τότσικα

Γιωρίκας Πηλίδης: «Με έχει βοηθήσει πολύ το Survivor, αλλά με στεναχωρεί που ο κόσμος με γνώρισε μέσα από αυτό»