Γιωρίκας Πηλίδης: «Με έχει βοηθήσει πολύ το Survivor, αλλά με στεναχωρεί που ο κόσμος με γνώρισε μέσα από αυτό»

Τι δήλωσε ο πρωταθλητής για την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης;

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» βρέθηκε σήμερα ο Γιωρίκας Πηλίδης και μίλησε για την εμπειρία του από το Survivor και την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης.

«Δόξα τω Θεώ έχω το χορηγό μου που με στηρίζει πάρα πολύ, αλλά μέσα στην ομοσπονδία γίνονται πολύ άσχημα πράγματα. Το λέω με λύπη και στεναχώρια, γιατί έχουν φύγει 20 αθλητές από αυτό το άθλημα γι’ αυτούς τους λόγους. Ήμουν κι εγώ έτοιμος να τα παρατήσω, αν δεν είχα το χορηγό μου, θα τα είχα παρατήσει» δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης, ξεκαθαρίζοντας πως αν δεν είχε χορηγό, θα είχε αναγκασθεί να εγκαταλείψει την πάλη.

Για τη συμμετοχή του στο Survivor, παραδέχτηκε: «Με βοήθησε πάρα πολύ το Survivor, αλλά με στεναχωρεί που με έμαθαν μέσα από αυτό και όχι από τις αγωνιστικές μου επιδόσεις». Επίσης, εξομολογήθηκε πως ο βασικός λόγος που αποφάσισε να λάβει μέρος στο ριάλιτι ήταν για να χρησιμοποιήσει μετά την αναγνωρισιμότητά του στο αγώνισμα που ασχολείται και αγαπά, την πάλη.

Για την μητέρα του και την άποψή της για το Survivor, είπε: «Η μαμά μου το παρακολουθεί πάρα πολύ, το παρακολουθούσε, μου έλεγε “πρέπει να μπεις”. Της έλεγα “ξέρω ‘γω, θα χάσω”. Μου έλεγε θα είναι μία εμπειρία ζωής.

Εν συνεχεία, αποκάλυψε: «Όταν έβλεπα το Survivor από την τηλεόραση, ήταν τελείως αλλιώς. Υποτίμησα πολύ το Survivor πριν μπω μέσα. Ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που φανταζόμουν. Με δυσκόλεψε περισσότερο ξεκάθαρα η πείνα και λίγο η συμβίωση με κάποιους ανθρώπους.

Πιστεύει ότι θα άντεχε αν συνέχιζε, δεδομένου ότι τώρα υπάρχουν πολλοί και έντονοι τσακωμοί; «Δεν ξέρω πραγματικά, γιατί η υπομονή φτάνει πολλές φορές στα όριά της και εγώ πολλές φορές σηκωνόμουν και έφευγα».

Για τη συμβίωση με τους παίκτες εντός του ριάλιτι επιβίωσης, υποστήριξε: «Είμαστε 12 διαφορετικοί χαρακτήρες σε μία ομάδα, υπό χάλια συνθήκες, υπό πείνα, απλυσιά και πολλά πράγματα. Αυτό που έλεγα στην ομάδα μου είναι πως πρέπει την γκρίνια να την αφήνει ο καθένας για τον εαυτό του και όχι να την βγάζουμε έξω στην ομάδα, γιατί καταντάει πολύ πολύ κουραστικό».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Γιωρίκα Πηλίδη στην εκπομπή του OPEN:

Φίλος Μάνου Δασκαλάκη: «Ήταν επιδειξιομανής και μυθομανής, ήθελε να προβάλλει τον εαυτό του, η στάση του μου φαίνεται ύποπτη»

Μάνος Δασκαλάκης: Πάνω από τρεις ώρες κατέθετε για το θάνατο της πρωτότοκης κόρης του, Τζωρτζίνας – Ποιοι θα μιλήσουν στην ανακρίτρια τις επόμενες μέρες