Έρωτας φυγάς Spoiler: Η Ελπίδα τα χάνει όλα και μένει στον άσσο

Στα νέα επεισόδια της σειράς, η Ελπίδα επιστρέφει και φέρνει μαζί της προβλήματα που δημιουργεί. Ταυτόχρονα, βλέπουμε την κατάρρευση της οικονομικής της στήριξης. Παρ’ όλα αυτά, η Ελπίδα συνεχίζει να είναι ερωμένη του Κοντογιάννη, αν και έχει σκοπό να χωρίσει από την γυναίκα του για να τον παντρευτεί.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται όπως περίμενε, καθώς ο Κοντογιάννης δολοφονείται και τα σχέδια της πάνε στο κενό. Η στεναχώρια της είναι μεγάλη, αφού αυτό σημαίνει ότι χάνει την οικονομική της στήριξη και πρέπει να βρει άλλον τρόπο για να διατηρήσει τον πλούσιο τρόπο ζωής που αγαπά.

Επιπλέον, η Ελπίδα βασανίζεται από τη σχέση του Μιχάλη με τη Νάντια. Αρχικά, προσπαθεί να διαβάλει τη Νάντια, καταφέρνοντας να πείσει τους προσταγμένους της στην εισαγγελία ότι η Νάντια δωροδοκείται, με αποτέλεσμα να τη διώξουν. Ωστόσο, ο Μιχάλης, γνωρίζοντας πόσο μπορεί να φτάσει η πρώην του σύντροφος, αποκαλύπτει το σχέδιο της.

Το τελικό χτύπημα για την Ελπίδα έρχεται αργότερα στη σειρά, όταν μαθαίνει για τον γάμο του Μιχάλη με τη Νάντια. Παρόλο που δεν προλαβαίνει να τους σταματήσει, καταφέρνει να χαλάσει την όμορφη ημέρα του γάμου τους, εμφανίζοντας απρόσκλητη και κάνοντας σκηνή μπροστά σε όλους. Ωστόσο, δεν επιτυγχάνει τίποτα, καθώς πλέον όλοι γνωρίζουν τον αληθινό χαρακτήρα της.

«Πιπεράτες» αποκαλύψεις από την πρώην σύντροφο του Ne-Yo – Χώρισαν γιατί ήθελε συνέχεια τρίο

Καίτη Γαρμπή: Επικό throwback – Έτσι ήταν πριν από 18 χρόνια, δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!