Ελένη Φιλίνη: Έπαιρνα τη μητέρα μου μαζί σε δουλειές για να μην πέσω θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε για το φλερτ, τους άντρες στη ζωή της, τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και αποκάλυψε ότι έπαιρνε πάντα μαζί τη μητέρα της στην αρχή της καριέρας της για να την προστατεύει.

H ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.

Αρχικά, ανέφερε για το πέρασμα του χρόνου: «Για εμένα είναι ευλογία να μεγαλώνεις και θέλω να ζήσω άλλα τόσα χρόνια αν γίνεται. Δεν υπάρχει μυστικό νεότητας, αλλά εσωτερική ισορροπία και το DNA. Υπάρχει και ο σεβασμός στη ζωή, να μην κάνεις κραιπάλες. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν πίνω, δεν καπνίζω, με τις άλλες ουσίες δεν έχω καμία σχέση, επομένως όλα αυτά είναι μυστικά».

Σχετικά με το φλερτ, σχολίασε: «Το φλερτ από τους άνδρες δεν νομίζω ότι είναι κάτι που σταματάει. Ποιον αφορά τι κάνω, πού είμαι; Δεν νομίζω ότι αφορά και κάποιον γιατί έμενα δεν με αφορά τι κάνει ο άλλος. Το κρίνω από εκεί, η βάση μου είναι άλλη».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι έπαιρνε τη μητέρα της μαζί της σε δουλειές για να μην πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, και πρόσθεσε: «Πρέπει να κρατήσεις μια ισορροπία, την έβλεπαν και σταματούσαν και ειδικά η μαμά που είχα εγώ είχε ένα μάτι. Έτσι και σε κοίταγε σου κόβονταν τα πόδια».

Για το γεγονός ότι είχε μιλήσει για περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στις αρχές του 2000, τα οποία είχαν παραγνωριστεί, η Ελένη Φιλίνη τόνισε: «Απλώς είναι σαν τη μόδα, κάπως πάει. Τώρα πρέπει να γίνει αυτό, θα το κάνουμε τώρα. Τώρα όλοι θα φωνάξουμε, τώρα όλοι θα πούμε για την αδικία που γίνεται. Σιγά βρε από τότε που γεννήθηκε ο κόσμος αδικίες βλέπουμε. Πού είναι η ισότητα ανάμεσα στους ανθρώπους;».

Για την προσωπική της ζωή, η ηθοποιός ανέφερε: «Σχεδόν πάντα ήμουν με άντρες [που ήταν χαμηλότερα οικονομικά από εμένα]. Εμένα με ενδιέφερε ο άνθρωπος, να μου αρέσει, να μου “κάνει”. Δεν με ενδιέφερε το άλλο το κομμάτι. Έχω δώσει δανεικά σε φίλους και ποτέ δεν τα πήρα πίσω».

Αναφορικά με τον Γιώργο Νταλάρα, είπε: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι μία ιστορία. Την ώρα που έκανε αυτές τις δηλώσεις ήταν φορτισμένος. Η δημοσιογραφία σήμερα είναι τελείως διαφορετική, οι δημοσιογράφοι πλέον αναγκάζονται να κάνουν κάποια πράγματα».

Τέλος, η Ελένη Φιλίνη έκλεισε τις δηλώσεις της λέγοντας: «Ήμουν ένα ωραίο κορίτσι, τη δεκαετία του ‘80, αλλά ήταν μείον να έχεις μία ωραία εμφάνιση. Ένα όμορφο κορίτσι έπρεπε να αποδείξει 15 φορές παραπάνω ότι έχει ταλέντο».

Η Dua Lipa «γονάτισε» το Instagram στο μπάνιο (pics)

Latest

«Κόλαφος» ο Ιωάννης Μελισσανίδης: «Όταν αποκάλυψα τον σεξου@λικό μου προσανατολισμό δέχτηκα επίθεση» (vid)