Η Dua Lipa «γονάτισε» το Instagram στο μπάνιο (pics)

Η Dua Lipa έχει καταφέρει να γίνει το big thing στα θέματα συζητήσεων. Ειδικά μετά την κυκλοφορία του νέου της video clip “Swan Song” παρατηρήσαμε μια έντονη αναφορά του ονόματός της στα social media και στα πιο διάσημα περιοδικά.

Επειδή η Dua είναι τόσο μοναδική, με ξεχωριστό στιλ και προσωπικότητα έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές μας και να μας κάνει να τρελαινόμαστε με τα τραγούδια της… που δεν είναι και λίγα πλέον!

Διαβάστε επίσης: Πώς ο Ολυμπιακός «στραγγάλισε» τη Βαλένθια και «εξαφάνισε» τον Τζόουνς (vid)

Μετά το “Electricity” και το “Swan Song” λοιπόν, που η ίδια εμφανίστηκε στα clips σε άψογη φόρμα (yaaah), αποκαλύπτει τα μυστικά της για καλλίγραμμη σιλουέτα και -φυσικά- για τέλειους κοιλιακούς. Ναι, πρέπει να παραδεχτούμε ότι ότι οι κοιλιακοί της είναι τόσο γραμμωμένοι που όλος ο κόσμος μιλάει για αυτούς.

Αυτό το κορίτσι που αρνήθηκε να γίνει μοντέλο γιατί όπως δήλωσε της αρέσει η πίτσα, αυτή η γυναίκα που ανήκει στο μεγαλύτερο γυναικείο community, adidas women, μιλάει για τα fintess secrets της κι εμείς παρακολουθούμε με προσοχή.

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει πάντα τραβάνε όλα τα βλέμματα! Όπως μία από τις τελευταίες που ανάρτησε από το μπάνιο της, τρελαίνοντας το Instagram και τους ακολούθους της.

Δείτε και μόνοι σας:

Έξαλλη η Τέιλορ Σουίφτ: Γιατί απειλεί φοιτητή με μήνυση

Ελένη Φιλίνη: Έπαιρνα τη μητέρα μου μαζί σε δουλειές για να μην πέσω θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης